DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KARTEPE´DE GENÇLİĞİN REHBERİ KİTAPLAR

KARTEPE´DE GENÇLİĞİN REHBERİ KİTAPLAR

Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri’nde okuma saati düzenlenerek geleceğimiz olan çocuklarımızın daha bilgili, donanımlı yetişmesi hedefleniyor.

Çocukların kitapla büyüdüğünü göz önüne alan Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri, gelişen teknoloji nedeniyle çocukların kitaplardan uzak yetiştiği gerçeği ile hareket ederek çocuklarla kitaplar arasında güçlü bir bağ kurmayı hedefliyor. Hem öğrencilere hem de velilere yönelik kitapların bulunduğu zengin kaynaklara sahip kütüphane sayesinde öğrenci ve veliler okuma alışkanlığı kazanıyor.

ÇEŞİTLİ EĞİTİMLER VERİLİYOR

Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri’nde öğrencilere yönelik bilgi destek programı, değerler eğitimi, yaz etkinlikleri, kütüphane, internet ve bilişim hizmetleri ile gezi programları gibi birçok hizmet veriliyor. Aynı zamanda akıl oyunları ile de öğrencilerin fiziksel ve bilişsel gelişimine katkıda bulunarak mental aritmetik, satranç, mangala, dedektif, koridor gibi oyunlarla çocukların eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanıyor.

30 DAKİKA KİTAP OKUMA

Çocukların psikolojik, bilimsel ve sosyal gelişimine uygun olarak milli ve manevi temellerin kazanmasını ve toplumda yarar sağlayacak bu değerleri davranışlarıyla ifade etmesini sağlamak amacıyla da değerler eğitimi veriliyor. İnternet kafelerin olumsuz ortamından uzak tutulması amacıyla öğrencilere, Bilgi Evleri’nde sunulan güvenilir ve hızlı internet imkânıyla birlikte hazırladıkları ödev ve projelerin ücretsiz olarak çıktısını alma fırsatı da sağlanıyor. En az 30 dakika kitap okuyan öğrenci, daha sonra internet ve bilgisayar hizmetinden faydalanabiliyor.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.