DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kocaeli’de Kentsel Dönüşümü Başarıyla Uygulayan ÖRNEK BELEDİYE GÖLCÜK

Kocaeli’de Kentsel Dönüşümü Başarıyla Uygulayan  ÖRNEK BELEDİYE GÖLCÜK

Kocaeli’de Kentsel Dönüşümü Başarıyla Uygulayan

ÖRNEK BELEDİYE GÖLCÜK

Gölcük Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinde başarılı uygulamalarıyla örnek bir belediye oldu.

Modern ve çağdaş Yeni Sanayi Sitesi ile hayaller gerçek yapıldı

Bunlardan ilki; Gölcük şehir merkezinde kalmış eski sanayinin yerine Hisareyn Karaköprü mevkiinde modern, çağdaş yeni bir sanayi sitesi ve oto galericiler sitesi yapılmasıdır.

25 Ekim’de anahtarlar dükkan sahiplerine teslim edilmeye başladı

Başkan Mehmet Ellibeş ve ekibi bunu başararak 25 Ekim’de dükkan sahiplerine anahtarlarını vermeye başladılar. Muhtelif büyüklüklerde toplam 416 adet dükkandan oluşan sanayi sitesi ve oto galericileri sitesi, modern görünümü geniş kullanım alanları ve bulunduğu mevki itibariyle Gölcük ilçesinin çehresini değiştirecektir.

Belediye eliyle yapılan ve 2 sene gibi bir sürede tamamlanan proje, bu yönüyle yapılan ilk proje olma özelliğini taşıyor.

Denizevler’de Kentsel Dönüşüm de sona yaklaşıldı

Yine 17 Ağustos 1999 depreminin büyük zarar verdiği İhsaniye Denizevler Mahallesi Kentsel Dönüşümünde de sona yaklaşıldı. Sivritepe mevkiinde 541 adet konut büyük bir hızla yapılıyor. Denizevler hak sahibi olan vatandaşlarımız 25 Eylül tarihinde kura çekerek konutlarını belirlediler. Bu projeyle de Gölcük Belediyesi hem deprem gerçeğine karşı tedbirini almış hem de çağdaş ve modern şehirleşme yolunda önemli bir adım atmış bulunmaktadır.

Sanayi esnafı ve vatandaş işbirliği ile el ele yürütülerek sonuçlandırılan projeler, Gölcük ilçesinin emin adımlarla geleceğinin inşasında önemli bir yer oluşturuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.