DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KPSS ÖNCESİ TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KPSS ÖNCESİ TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kaymakam Vekili Narinoğlu başkanlığı’nda

KPSS ÖNCESİ TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ülke genelinde 7 Ekim Pazar günü saat 10.15’te başlayacak olan 2018 Yılı Ortaöğretim Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) hakkında alınması gereken tedbirleri görüşmek üzere geçtiğimiz gün Gölcük Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda bir toplantı yapıldı.

Toplantıya, Gölcük Kaymakamlığı’na vekalet eden Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu vekaleten katılırken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kocaeli Üniversitesi Gölcük Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Fahrettin Öveç, ilçemiz kurum ve daire amirleri de hazır bulundu.

Toplantıda, sınav süresince okul çevrelerinde alınması gereken tedbirler görüşüldü ve okul dışından rahatsız edici herhangi bir durumun yaşanmaması konusunda fikir birliğine varıldı.

Gölcük’te14 okulda sınav yapılacak

Gölcük’te 7 Ekim Pazar günü yapılacak olan 2018 Ortaöğretim KPSS için toplamda 4 bin 117 aday ter dökecek. Bu sınava 5 de engelli kişi katılım sağlayacak. Sınav, ilçemizde toplam 14 okulda yapılacak. İlçemizde yaşayan engellilerin sınava gireceği bina, Kocaeli Üniversitesi Gölcük Meslek Yüksekokulu olarak açıklandı. Sınava girecek kişilerin girişlerde dikkatli bir şekilde aranması konusuna değinilirken ulaşım kartı da dahil olmak üzere herhangi bir banka kartı, kulaklık, kolye ve küpe gibi takıların sınava girecek kişilerin üzerinde bulundurulmaması konusunda uyarılar yapıldı. Sınava girecek olan kişilerin sınava giriş belgeleri ve kimlik kartları ile gelmelerinin şart olduğu toplantıda dile getirilirken kimlik kartını kaybeden ve tekrar çıkarmak isteyen adaylar için ilçemizdeki nüfus müdürlüğünün 7 Ekim günü 7.00 ile 10.00 saatleri arasında açık olacağı dile getirildi. Sınav başladıktan sonra ilk 100 dakika dolmadan ve son 15 dakika içerisinde, sınava giren kişiler dışarı çıkamayacak. Sınav için gerekli olan kurşun kalem, silgi, kalemtıraş ve peçete, ÖSYM tarafından her bir adaya verilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.