DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

OKULLARDA TEMİZLİK MESAİSİ SÜRÜYOR

OKULLARDA TEMİZLİK MESAİSİ SÜRÜYOR

OKULLARDA TEMİZLİK MESAİSİ SÜRÜYOR

Gölcük’te Öğrenci Olmak projesiyle eğitime desteğini sürdüren Gölcük Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da gelen talepler doğrultusunda okul bahçelerinde çevre düzenlemesi, temizlik, yıkama, okul yollarının ulaşıma hazır hale getirilmesi gibi ihtiyaç duyulan her türlü çalışma için seferber olan Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, büyük bir hızla sürdürdüğü çalışmalarını sürdürüyor.

Bu yönde eğitim dönemi dolayısıyla yapılan çalışmalarla birlikte insan yoğunluğunun yaşandığı alanlar temizlenip, görsel kirlilikten arındırılırken, çalışmaların hızlı bir şekilde program dahilinde kontrollü bir şekilde sürdürülmeye devam edeceği belirtiliyor. Ayrıca yurt, üniversite gibi eğitime hizmet eden tüm kurumlarda temizlik çalışmaları devam ettirilip eğitime katkı verilmeye de devam ediliyor.

Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Serkan Aksöz, Okullarımızdan gelen talepler doğrultusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordine halinde müşterek çalışmalar yürüttüklerini dile getirerek, “Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçe merkezi ve ilçemize bağlı köy mahallelerinde bulunan tüm eğitim kurumlarımızda birtakım çalışmalar başlattık.

Bu çerçevede, öğrencilerimizin daha rahat bir eğitim dönemi geçirmeleri için Belediye olarak seferber olduk. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha modern ve rahat koşullarda eğitim görebilmeleri ve eğitim kalitesinin artırılmasına destek amacıyla eğitime Başkanımızın talimatları doğrultusunda, Belediye olarak her türlü desteği vermekten kaçınmıyoruz. Bundan sonra da eğitime verdiğimiz destekler sürecek. Bu kapsamda, ilçe genelinde yer alan tüm okullarımızın bahçeleri ve ulaşımı sağlayan yolları gelen talepler doğrultusunda yeniden gözden geçirilecek ve taranacak. Eğitim kurumlarının bahçelerinde çapa, tırpan ve çim biçme gibi faaliyetlerinin yanı sıra özellikle yıkama çalışmalarını yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz, dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.