DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÖZEL AİLE KONAK HASTANESİ, MUHTARLARI BULUŞTURDU

ÖZEL AİLE KONAK HASTANESİ, MUHTARLARI BULUŞTURDU

ÖZEL AİLE KONAK HASTANESİ, MUHTARLARI BULUŞTURDU

Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi’nin geleneksel muhtar buluşması geçtiğimiz sabah Beyt-ül Kebap’ta düzenlenen kahvaltılı program ile gerçekleşti.

Gölcük, Başiskele ve Karamürsel’den yaklaşık 80 muhtar katıldı

Gölcük Aile Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus’un ev sahipliği yaptığı geleneksel kahvaltıya; Gölcük, Başiskele ve Karamürsel’den yaklaşık 80 muhtar katıldı. Kahvaltının ardından Özel Aile Konak Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Aydın Ünsal, “İnsan organizmasını en direkt etkileyen faktörler” konulu bir sunum yaptı. Dr. Ünsal, çevre, hava ve toprak kirlilikleri ve benzeri kirliliklerin hakkında bilgi verdi; zehirli gıda ürünlerinden uzak durulması gerektiğini detaylarıyla anlattı.

Talus, “Gölcük hastanemizde bütün branşlarda hizmetimiz sürüyor”

1996 yılından itibaren bölgede hizmet verdiklerini belirten Gölcük Aile Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus: “7 gün 24 saat hizmetinizdeyiz. Biz muhtarlarımızla her zaman iç içeyiz. Gölcük, Gebze ve Sakarya Hastanelerimizde sağlık hizmeti veriyoruz. Gölcük hastanemizde bütün branşlarda hizmetimiz sürüyor. Karamürsel’deki büromuzdan, Gölcük hastanemize hasta servis ediyoruz.” dedi.

Muhtarlara ecza dolabı hediye edildi

Dr. Şahin Talus, bölgedeki tüm okullara ecza dolabı dağıttıklarını, dolabın içine de gerekli olan ilaçları koyduklarını belirtti. Programın ardından muhtarlara da içinde ilaç ve ilk yardım malzemelerinin de bulunduğu ecza dolapları hediye edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.