DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Piyalepaşa Mahalle Muhtar Adayı Kemal Kurt kendisini tanıttı PROJELERİNİ ANLATTI

Piyalepaşa Mahalle Muhtar Adayı Kemal Kurt kendisini tanıttı  PROJELERİNİ ANLATTI

Piyalepaşa Mahalle Muhtar Adayı Kemal Kurt kendisini tanıttı

PROJELERİNİ ANLATTI

2019 Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimlerde yapılacak olan mahalle muhtarlığı için adaylar bir bir belli oluyor. İlçemizin en büyük mahallelerinden olan Piyalepaşa Mahallesi Muhtar Adayı Kemal Kurt mahalle sakinleri ile bir araya gelerek projelerini anlattı.

Piyalepaşa Mahallesi’nde 35 yıldır ikamet ediyor

Piyalepaşa Mahallesi’nde 35 yıldır ikamet eden ve 30 yıldır Kardeşler Market’in işletmeciliğini yapan Kemal Kurt Piyalepaşa Mahalle Muhtarı adayı olduğunu açıkladı. Evli ve 5 çocuk babası olan Kemal Kurt aynı zamanda mevcut Muhtar Mehmet Yılmaz’ın akrabası olduğunu belirterek, “ Yıllardır ikamet ettiğim Piyalepaşa Mahallesi Sakinlerine en iyi hizmet vermek için kendilerinden yetki istiyorum. Mahallemiz için çok güzel projeler hazırladık ve muhtar olduğum zaman bu projelerin hepsini hayata geçireceğime emin olabilirler” dedi.

Muhtar Adayı Kurt, projeleri hakkında bilgi verdi

Geçtiğimiz gün mahalle sakinleriyle bir araya gelen ve projeleri hakkında bilgi veren Muhtar Adayı Kurt muhtar olması halinde Piyalepaşa Mahallesi’nde birçok yeniliğe imza atacağını belirtti. Yerel seçimlere 5 ay gibi kısa bir süre kalması nedeniyle her geçen gün muhtar adaylarının adaylıklarını ilan ettiğini ve çekişmeli bir seçim olacağını belirten Kurt ilk etapta hazırladığı projeler hakkında bilgi verdi. Kurt, “ 35 yıldır ikamet ettiğim ve 30 yıldır esnaf olarak hizmet verdiğim Piyalepaşa Mahallesi’nde Mahalle Muhtarı olmak için adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Uzun yıllardır bu mahallede ikamet etmem ve aynı zamanda esnaf olmam nedeniyle mahalle sakinleri tarafından yakından tanınırım ve tanırım. Mevcut muhtarımız Mehmet Yılmaz eniştem olur zaten ve kendisi rahatsızlığından dolayı bu seçimlerde aday olmayacağını açıkladı. Bu nedenle çevremdeki kişiler, “ Neden sen muhtar olmuyorsun” dedikleri için bende adaylığımı koydum” dedi.

“Mahalle sakinlerinden daha güzel bir Piyalepaşa Mahallesi için yetki istiyorum ”

Piyalepaşa Mahalle Muhtarlığı adaylığını ilan etmesiyle birlikte mahalle sakinleri ile bir araya gelen Kemal Kurt projeleri hakkında bilgi verdi. Kemal Kurt mahalle sakinleri ile bir araya geldiği toplantıda yaptığı açıklamada, “ Mahallemizde ne yazık ki gençlerimizin rahatlıkla oyun oynayabilecekleri  bir futbol sahası yok. Bu anlamda belediyemiz ile birlikte mahallemize bir futbol sahası yapılması için çalışmam olacak. Yine aynı şekilde çocuk parklarımız yetersiz ya da bakım yapılması gerekiyor. Bu konuda da yine belediyemiz ile bir çalışma içine girerek çocuk parklarının sayısının arttırılması ve yenilenmesi için çalışmalarım olacak. Ayrıca mahallemizde yine birçok alanda bakım yapılması gereken kaldırım ve buna benzer birçok nokta var. Bunları belirleyerek gerekli görüşmeleri yaparak bu eksikliklerin tamamlanması için çalışmalarım olacak. Tabi Muhtarlığım süresince yine mahalle sakinlerinden gelen istek ve arzular doğrultusunda çalışmalarım olacaktır. Bu projelerim benim ilk etapta hazırlamış olduğum projeler olup mahalle sakinlerinden gelen istek ve öneriler ile yeni projelerim olacaktır. Mahallemizde bir sağlık olacağı yok ama en kısa zamanda yapılacağı ifade ediliyor. Sağlık Ocağı inşaatının en kısa zamanda tamamlanması ve hizmete açılması için bende elimden gelen gayreti göstereceğime emin olabilirsiniz. Bu bağlamda mahalle sakinlerinden daha güzel bir Piyalepaşa Mahallesi için yetki istiyorum. Şu anda 6 muhtar adayı var diye biliyorum. Hak eden ve iyi olan kazansın ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.