DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Rotterdam İlkokulu’nda 150 öğrenciye AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI TARAMASI YAPILDI

Rotterdam İlkokulu’nda 150 öğrenciye  AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI TARAMASI YAPILDI

Rotterdam İlkokulu’nda 150 öğrenciye

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI TARAMASI YAPILDI

Gölcük Vizyon 2023 Projesi kapsamında “Okullarda Ağız ve Diş Sağlığı Taraması ve Mesleki Kariyer Geliştirme” başlıklı proje kapsamında bugün Gölcük Rotterdam İlkokulu’ndaki 150 minik öğrenciye Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesi uzman ekipleri tarafından ağız ve diş taraması yapıldı.

İlkokul öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Taraması uzman ekipler tarafından yapıldı

Müdürlüğe bağlı bazı İlkokul ve Lise öğrencilerine yönelik Ağız ve Diş Sağlığı Taraması ve Mesleki Kariyer Geliştirme faaliyetleri yürütülmekte. Öğrencilere yönelik olan ağız ve diş sağlığı taraması Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi uzman ekipleri tarafından yapılıyor.

Uygulama programına İlçe Sağlık Müdürü Dr. M. Sabri Medişoğlu da katılım sağladı

Gölcük Rotterdam İlkokulu’nda yapılan Ağız ve Diş Sağlığı Taraması uygulaması programına İlçe Sağlık Müdürü Dr. M. Sabri Medişoğlu, Okul Müdürü Güven Kaya, Müdür Yardımcısı Semra Çavuş ve öğrenciler hazır bulundu.

Öğrencilere ağız ve diş sağlığı konusundaki sıkıntılarının teşhisi yapıldı

Kocaeli Üniversitesi, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi işbirliğinde yürütülen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklığındaki Gölcük Vizyon 2023 Projesi çerçevesinde desteklenen “Okullarda Ağız ve Diş Sağlığı Taraması ve Mesleki Kariyer Geliştirme” bugün Gölcük Rotterdam İlkokulu’nda 150 minik öğrenciye Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi uzman ekipleri tarafından ağız ve diş sağlığı taraması yapıldı. Yapılan ağzı ve diş sağlığı taramasında ilkokul 1. Sınıf öğrencilerinin ağız ve diş sağlığı konusundaki sıkıntılarının teşhisi yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.