DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SİME-SEN Kocaeli Şube Başkanı Saral’dan Ünlü’ye ziyaret SİVİL MEMURLAR ÇÖZÜM BEKLİYOR

SİME-SEN Kocaeli Şube Başkanı Saral’dan Ünlü’ye ziyaret  SİVİL MEMURLAR ÇÖZÜM BEKLİYOR

SİME-SEN Kocaeli Şube Başkanı Saral’dan Ünlü’ye ziyaret

SİVİL MEMURLAR ÇÖZÜM BEKLİYOR

Sivil Memurlar Sendikası ( SİME-SEN) Kocaeli Şube Başkanı Sevindik Saral beraberinde ki Kocaeli Şube Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Aksoy,  Kocaeli Şube Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Cengiz Bahat ve Kocaeli Şube Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özkan Gönül ile birlikte MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’yü ziyaret ettiler.

Hazırladıkları dosyayı Başkan Ünlü’ye sundular

Geçtiğimiz hafta MHP Kocaeli Milletvekili ve MSB Komisyon Üyesi  Saffet Sancaklı’yı ziyaret ederek yaşadıkları sıkıntıların çözümü olarak hazırladıkları dosyalarını sunan SİME-SEN Kocaeli Şube Başkanı Sevindik Saral ve beraberindekiler geçtiğimiz hafta da MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’yü ziyaret ederek hazırladıkları dosyalarını Başkan Ünlü’ye sundular. Gerçekleştirdikleri ziyarette kısa bir açıklama yapan Başkan Saral, “ Geçtiğimiz hafta MHP Kocaeli Milletvekilimiz ve MSB Komisyon Üyesi Sayın Saffet Sancaklı’yı ziyaret etme şansımız oldu. Sağ olsun bizlerle yakından ilgilendi ve sıkıntılarımızın çözümü adına dosyamızı MSB Komisyonu’na ileteceğini bizlere iletti. Biz Sivil Memurların şu anda en büyük sıkıntıları, özlük haklarında iyileştirme, yıpranma, 3600 ek gösterge, Yhs kadrolarına ek gösterge ve teknik hizmetler kadrosuna geçişleri, sosyal tesislerin kullanımı konusunda sıkıntı yaşıyoruz ve bu konuda bir çözüm bekliyoruz. Bu bağlamda konumuzun takibi konusunda sizlerden yardım bekliyoruz” dedi.

Ünlü konunu takipçisi olacağını ifade etti

SİME-SEN Kocaeli Şube Başkanı Sevindik Saral’dan sonra söz alan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü konunun takipçisi olacağını ve özellikle MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’yla konuyu yakından takip edeceğini belirtti. Ziyaretin sonunda SİME-SEN Kocaeli Şube Başkanı Sevindik Saral, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ye teşekkür ederek sendikalarına ait plaketi takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.