DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TEMA Vakfı Gölcük, Tabosan İlkokulu’nun minik öğrencilerine ÇEVRE EĞİTİMİ VERDİLER

TEMA Vakfı Gölcük, Tabosan İlkokulu’nun minik öğrencilerine  ÇEVRE EĞİTİMİ VERDİLER

TEMA Vakfı Gölcük, Tabosan İlkokulu’nun minik öğrencilerine

ÇEVRE EĞİTİMİ VERDİLER

TEMA Vakfı Gölcük Temsilcisi Melahat Aşıkoğlu, İlkay Küçük ve Şevkiye Uğur, Yazlık Tabosan İlkokulu’ndaki Anaokulu öğrencilerine Çevre Eğitimi verdiler ve TEMA Vakfı’nın faaliyetlerini anlatarak minik öğrencilere doğa sevgisini aşıladılar.

Eğitime Okul Müdürü Kemalettin Ayan da katılım sağladı

Geçtiğimiz gün TEMA Vakfı Gölcük Temsilcisi Melahat Aşıkoğlu, İlkay Küçük ve Şevkiye Uğur, Yazlık Tabosan İlkokulu’ndaki Anaokulu öğrencilerine Çevre Eğitimi verdiler, TEMA Vakfı ve faaliyetlerini de anlattılar. Eğitime Okul Müdürü Kemalettin Ayan da katılım sağladı ve TEMA Vakfı’na karşı çok ilgili olduklarını dile getirdi.

Günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi

Öğrencilerle bir araya gelen TEMA Vakfı Gölcük Temsilcisi Melahat Aşıkoğlu, İlkay Küçük ve Şevkiye Uğur, öğrencilerle hem sohbet ettiler hem de öğrencilere Çevre Eğitimlerinde bulunarak minik öğrencilere doğa ve çevre sevgisini aşıladılar. Sınıf öğretmeni Seray Demir isteği üzerine eğitime gittiklerini belirten TEMA Vakfı Gölcük Temsilcisi Melahat Aşıkoğlu, bu eğitimlerin devam edeceğini ve bütün okulun TEMA üyesi olacağını ve diğer sınıflara da ileriki günlerde eğitim vereceklerini dile getirdi. Günün anısına son olarak hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.