DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TEMAD yıldönümlerini pasta keserek kutladı

TEMAD yıldönümlerini pasta keserek kutladı

TEMAD yıldönümlerini pasta keserek kutladı

İlçemizin en büyük sivil toplum kuruluşu olan, Türkiye Emekli Astsubaylar (TEMAD) Gölcük Şubesi TEMAD’ın 34. Yıldönümünü ve Dünya Astsubaylar gününü Değirmendere Sahili’nde bulunan Özserbesler Pastanesinde pasta keserek kutladı.

TEMAD üyelerinden yoğun katılım sağlandı

TEMAD Gölcük Şubesi’nin gerçekleştirdiği kutlamaya TEMAD Gölcük İlçe Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi ile Dernek üyesi Emekli Astsubaylar ve eşleri, EMUZDER Gölcük Şube Başkanı Selim Kargı, Gölcük Engelliler Derneği Kurucu Başkanı Emine Cebeci, Özserbesler Pastanesi işletmecisi Yavuz Serbes katılım sağladı.

Tülü, “Yaş günümüz ve Dünya Astsubaylar Günümüz kutlu olsun”

Pasta kesimi öncesinde kısa bir konuşma yapan TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü yaptığı konuşmada, “ Derneğimizin 34. Kuruluş yıldönümünü kutlamak için bu akşam bir araya geldik. Bildiğiniz gibi 17 Ekim aynı zamanda Dünya Astsubaylar Günü olarak kutladığımız bir gün. Bu sene Genel Merkez olarak Ankara’da kutlamamız gerekti. 17 Ekim’de Ankara’da bulunduğumuz için Gölcük’te bir tören yapamadık. Bizde en azından yaş günümüzü kutlayabilmek için burada yaş günü pastası keserek yaş günümüzü ve Dünya Astsubaylar Günümüzü kutlamak istedik. Yaş günümüz ve Dünya Astsubaylar Günümüz kutlu olsun, hayırlı olsun, inşallah önümüzde ki yıllarda daha güzel kutlamalar dileğiyle” dedi. TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü konuşmasının ardından dernek yönetimi ve üyeleri ile birlikte yıldönümü pastasını kestiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.