DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

’Toplumun dezavantajlı gruplarına çok önem veriyoruz’’

’Toplumun dezavantajlı gruplarına  çok önem veriyoruz’’

 

 Başkan Karaosmanoğlu, “Toplumun en hassas, en kırılgan ve dezavantajlı gruplarına çok önem veriyoruz” diyerek hizmetlere bu yönde ağırlık verdiklerini dile getirdi. 

 

 Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TOKİ Akpınar Mahallesi Fatma Seher İlkokulu Müdürü Mustafa Kurtuluş, Aile Birliği Başkanı Yasemin Albayrak ve üyelerinin yanı sıra Sanayi Mahallesi Merkez Camii Dernek Başkanı Zeki Ayvazoğlu ve Muhtar Osman Çilingir’imakamında konuk etti. Görüşmede sosyal dokuların zedelenmemesi ve aile bütünlüğünün korunmasının yanı sıra camilerin hayatın içinde daha fazla olması için çalışmaların yapılması gereği vurgulandı. Kocaeli’nin “Anne Şehir” Projesinin çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyleyen Karaosmanoğlu, “Çocuk Dostu Kent, Kadın Dostu Kent, Engelli Dostu Kent ve Yaşlı Dostu Kent olarak görevimizi çok iyi biliyoruz. Tüm gayretimiz vatandaşımızın mutlu olmasıdır” dedi.

 

 “EN KIRILGAN GRUPLARINA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”

 

 Yaşanılabilir alanların çoğalması için sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra eğitim camiası başta olmak üzere tüm değerlerin fikirlerini önemsediklerini birlikteliklerde vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Toplumun en hassas, en kırılgan ve dezavantajlı gruplarına çok önem veriyoruz. Vatandaşımızınyönetime daha katılımcı ve dahil edici anlayışımızı sizlerle birlikte kalıcı hale getiriyoruz. Eğitim kurumlarımızın eksikliklerini, mahallelerimizin talep ve önerilerini sizlerden dinlemenin önemine özellikle inanıyorum” ifadelerini sarf etti.

 

“ÇOCUKLARIMIZA ULAŞMADA DAHA AKTİF OLMALIDIR”

 

Mahallelerde sosyal dokunun ve aile birliklerinin korunmasının önemine ayrı bir dikkat çeken Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Camilerimiz ve yönetimleri çocuklarımıza ulaşmada daha aktif olmalıdır. Aile bağlarının kuvvetlendirilmesinde de etkin rol oynamalıdırlar. Gençlerimize öncülük yapmaktan onları Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyetlerinde bir araya getirmekten ve faydalı olmaktan son derece mutlu oluyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşmeler fikir alışverişinin ardından sona erdi.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.