DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ücretsiz otopark ne zaman tamamlanacak?

Ücretsiz otopark ne zaman tamamlanacak?

Ücretsiz otopark ne zaman tamamlanacak?

İlçemizde yaşanan trafik ve otopark problemine karşı Mobil Durağının hemen alt tarafında yapılması planlanan ücretsiz otoparkta çalışmalar yarım kalınca ücretsiz otopark tam kapasite kullanılamıyor.

Zemin bozuk olduğu için araçlar giremiyor

Gölcük’ün en büyük problemlerinden biri olan otopark sorununa güzel bir alternatif olacak olan ücretsiz otopark bir türlü tamamlanmadığı için kullanılamıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafında yaklaşık bir yıl önce istimlâk edilen alanda başlatılan çalışmalar ile Gölcük halkının otopark problemi büyük ölçüde azalacaktı. Yaklaşık 100 araç kapasiteli olması planlanan ve ücretsiz olacak olan otoparkın zemin çalışması yarım kaldığı için sürücüler araçlarını bu alana park etmekte zorlanıyor. Sadece zemin çalışmasının tamamlandığı kısımlara araçlarını park edebilen sürücüler otoparkın tamamlanmasını beklediklerini ifade ettiler.

Alan 100 araç kapasiteli olacak

En az 100 araç kapasiteli olacak şekilde planlanan ve ücretsiz olacak olan otopark özellikle son zamanlarda etkili olan yağışlar nedeniyle daha da kullanılmaz hale gelirken araç sahipleri alanın en kısa zamanda tamamlanmasını ve tam kapasiteyle hizmet vermesini beklediklerini ifade ederek, “Yaklaşık bir yıl oldu biz bu alanın tamamlanmasını bekliyoruz. Gölcük’te zaten otopark problemi aldı başını gidiyor. Bu tür alanların değerlendirilmesi bizim için çok önemliydi. Aylar geçti çalışmalar yapılmıyor. Şimdi yağmurlarda başladı. Zemin çamur olduğu için kimse arabasını buraya park etmek istemiyor. Hâlbuki bu alan en az 100 araç alır ve bu da Gölcük’te ki otopark problemini ciddi anlamda çözecektir. Bu nedenle biz bu alanın en kısa zamanda tamamlanmasını istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

  1. Efe Düzer dedi ki:

    yapın şuraya katlı bir otopark, ücretsiz yapın esnafta nefes alsın gölcük halkı da.. Gölcüğü seven başkan olsaydı bu sorunu çözerdi.. Yol kenarı deynekçilerine teslim etiler Gölcüğü.. Ama seçimde hesabını soracağız