DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ümit Deniz yardım bekliyor

Ümit Deniz yardım bekliyor

Ümit Deniz yardım bekliyor

Gölcükspor’un yıllarca amigoluğunu yapan, ilçe çarşısında herkes tarafından tanınan ve sevilen bir isim olan Ümit Deniz, bilindiği üzere geçirdiği bir kaza sonrasında ayak parmaklarını kaybetmiş, şeker hastası olması nedeniyle de iyileşme süreci çok gecikti ve sağlık durumu gün geçtikçe kötüye gidiyor.

Sağlık durumu kötüye gidiyor

Gölcük’te bir otel odasında yokluklar içinde yaşayan Deniz şuanda Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde tedavi altında. Devletten az bir maaş alan Deniz’in bu para hiç bir giderini karşılamaya yetmezken, bazı vatandaşların yardımları günü kurtarıyor ve hastane tedavi sürecinde ancak ona yetiyor. Bu noktada ihtiyaçları olan Deniz, kenti yönetenlerden ve Gölcüklü iş adamlarından destek bekliyor. Tedavi süreci bittikten sonra kimseye muhtaç  olmadan yapabileceği işlerde çalışmak isteyen Deniz, sıcak bir yuvaya sahip olmak istiyor. Ümit Deniz’e yardım etmek isteyenler  90 553 982 22 31 nolu telefondan onunla iletişim kurabilirler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.