DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

12. SINIFLAR DOĞRU MESLEK SEÇİMİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

12. SINIFLAR DOĞRU MESLEK SEÇİMİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde önemli seminer

  1. SINIFLAR DOĞRU MESLEK SEÇİMİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Meslek seçme aşamasındaki öğrenciler ile meslek sahibi kişilerin yüz yüze görüşme fırsatı bulduğu Meslek Tanıtım Günleri dün Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Seminere önemli isimler katılım sağladı

Bugün Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. Sınıf Metal İşleri Sınıfı öğrencilerine yönelik verilen seminere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdülhalik Köse,İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Engin Gülmez, İŞKUR Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Özdemir, Ford Otosan Ford Otomotiv San. A.Ş. firması Mekatronik Teknikeri Muharrem Altıoğlu, Ford Otosan Ford Otomotiv San. A.Ş. firması İnsan Kaynakları Uzmanı Necati Küçükislamoğlu, Okul Müdürü Nevzat Zorlu ve 12. Sınıf öğrencileri katılım sağladı.

Doğru meslek seçimi geleceğiniz için çok önemli

Programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Nevzat Zorlu, yaptı. Zorlu, öğrencilere doğru meslek seçiminin gelecek konusunda önemi hakkında bilgi verirken, etkinliğe katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Köse, ‘’Bugünkü programı çok önemsiyoruz’

Daha sonra konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdülhalik Köse, ‘Bugün siz değerli öğrencilerimize Meslek Seçiminin Önemi ve diğer konular hakkında bilgiler verilecek. Bunun için buraya gelen değerli dostlarımıza ve siz değerli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Sizler geleceğinizi önemsemek zorundasınız. Sizler mesleğinizi iyi ve doğru seçerseniz bu tüm hayatınızda önem arz edecektir. Bunun için bugünkü programı çok önemsiyoruz. Çünkü bizler sizi çok önemsiyoruz’ diyerek konuşmasını bitirdi.

Meslek Seçiminin Önemi

Konuşmaların ardından İŞKUR İş ve Meslek Danışmanınca ‘Meslek Seçiminin önemi’ ile ilgili sunum yapılarak, 12. Sınıf öğrencilerine gelecekleri yönünde önemli bilgiler verildi.

Mekatronik Teknikeri mesleği hakkında bilgi verildi

Daha sonra Ford Otosan Ford Otomotiv San A.Ş. firması Mekatronik Teknikeri Muharrem Altıoğlu tarafından ‘Mekatronik Teknikeri’ mesleğinin tanıtımı yapıldı.

Kaynak Teknikeri mesleği tanıtıldı

Verilen sunumun ardından Ford Otosan Ford Otomotiv San A.Ş. firması İnsan Kaynakları Uzmanı Necati Küçükislamoğlu tarafından ‘Kaynak Teknikeri’ mesleği tanıtıldı. Öğrencilere ülkemizde mesleklerinin geçerli olduğunu, doğru adımları izleyerek, mesleklerinde başarı sağlayacakları anlatıldı.

Öğrenciler merak ettikleri soruları danışmanlara yöneltti

Sunumların ardından öğrenciler mesleklere ilişkin merak ettikleri soruları Meslek Danışmanlarına iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.