DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

73’lü astsubaylardan Sedat Yücel’e destek

73’lü astsubaylardan Sedat Yücel’e destek

73’lü astsubaylardan Sedat Yücel’e destek

1973 mezunu emekli astsubaylar, sınıf arkadaşları olan ve önceki gün Gölcük Belediye Başkanı aday adaylığını açıklayan Sedat Yücel’e tam destek vererek yanında olduklarını belirtti.

Deniz Kuvvetlerinde uzun yıllar başarıyla astsubay olarak görev yapmış ve emekli olduktan sonra AK Parti kurucularından biri olarak, teşkilatta çeşitli görev alarak AK Parti yerel siyasetinde önemli işler yapan Sedat Yücel, önceki gün ilçe teşkilat binasındaki Gölcük Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklama sırasında, yanında bulunan çeşitli siyasi görüşten 73’ mezunu emekli astsubay sınıf arkadaşları Sedat Yücel’in adaylığını topyekûn destekliyoruz “ dediler. Gölcük ve Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreterlikleri görevi yanında, bir dönem Gölcük AK Parti eski ilçe başkanlığı görevini de sürdüren Sedat Yücel, İl teşkilatında da çeşitli görevler aldı. Kamu yönetimi lisans mezunu olan Sedat yücel; evli üç çocuk ve üç torun sahibi.

Adaylığı kesinleşirse tüm sınıf arkadaşları olarak oyumuz Sedat Yücel’e.

1973 mezunu emekli deniz astsubayları adına konuşan gurup başkanı Celil Soyer “Gölcük ve beldelerinde ikamet eden ve birçoğumuzun muhalif partilere mensup olmamız; çalışkanlığı, dürüstlüğü ve yenilikçi yapısıyla Gölcük’ümüze çok şey katacağını düşündüğümüz sınıf arkadaşımız Sedat Yücel’in aday adaylığını gururla gönülden destekledik. Gölcük ve beldelerinde ikamet eden 132 sınıf arkadaşı, aileleri, dost ve çevresi ile sayısı 4500 civarı seçmenler gurubu olarak adaylığını canı gönülden destekleyeceğiz. Aday adaylığı dilekçesini verirken, muhalif partilere üye de olsak sınıf arkadaşları olarak grup halinde parti binasına giderek birlikte müracaatını yaptık. Gölcük Belediye Başkanlığı adaylığı kesinleştiği takdirde, kendi içimizde parti gözetmeksizin seçilebilmesi için tüm gayretimizle çalışıp, değerli kardeşimiz Sedat Yücel’i başkan yapacağız. Kamuoyuna duyurulur ” diyerek açıklamada bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.