DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Selami Yaman, “HEDEFİMİZ AK PARTİ BAYRAĞINI DALGALANDIRMAK”

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Selami Yaman,  “HEDEFİMİZ AK PARTİ BAYRAĞINI DALGALANDIRMAK”

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Selami Yaman,

“HEDEFİMİZ AK PARTİ BAYRAĞINI DALGALANDIRMAK”

AK Parti’nin Gölcük Belediye Başkan Aday Adaylarından kamuoyu tarafından yakından tanınan, sevilen ve dürüst kişiliği ile bilinen Selami Yaman bugün Gazetemizi ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Sorularımıza samimi ve içten bir şekilde cevap veren Yaman, “Tek hedef AK Parti’nin bayrağının dalgalanmasını devam ettirmek. Ben ya da başka bir arkadaşımızla. Ben dava adamıyım” dedi. Üniversite yıllarında Milli Gençlik Vakfının Lider kadrosunda yer alan, bugünün önemli siyasetçileri ile o günden dostlukları olan Selami yaman 1992 – 93 yıllarında Bosna Hersek programlarının önderleri arasında yer aldı. O dönemde İstanbul İl Başkanlığı yapan, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu kadrolar “Gelecekte siyasette olmalı” sözlerinden sonra AK Parti hareketinin içerisinde önemli hizmetleri olan Selami Yaman, “Biz ideallerimiz var. Siyaseti bunun için yapıyoruz. Sayın Genel Başkanımızın ocağından geliyoruz. 31 Mart akşamına kadar buradayım. AK partinin başarısının ve bayrağının dalgalanmasının adına üzerime düşen görevi yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.” Eş, dost, akraba ve çevresinden belediye başkan aday adaylığı konusunda ısrarcı olması üzerine Genel Merkez ile istişare yapan ve birine angaje olunduysa müracaat etmeyeyim sözleri karşısında böyle bir şey söz konusu değil. “Müracaatını yapabilirsin” cevabı ile aday adaylığını açıklayan Selami Yaman, “Ben AK Parti’nin devamlılığından yanayım. İlçemize 15 yıl hizmet etmiş, bu hizmetlerin de hiçbir şekilde karalanmasına izin vermem” dedi. Çevresi tarafından beyaz sayfalı bir adam olarak bilinen Selami Yaman ticari hayattaki başarısı ve tecrübeleri ile Gölcüklülere hizmet etme noktasında tüm bilgi, birikim ve tecrübeleri ile görev verildiği takdirde Gölcüklüler ile birlikte birlik ve beraberlik içerisinde her zaman herkese istişareler yaparak çalışacağını ifade etti.

SELAMİ YAMAN KİMDİR?

13.08.1969 Gölcük Nüzhetiye doğumlu. Eğitim hayatını İzmit İmam Hatip Ortaokulu ve İzmit Lisesi’nin ardından Uludağ Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezuniyetle tamamladı. Askerlik görevini 1994 yılında Bitlis Tatvan’da yedek subay olarak yaptı.

İş Deneyimi: 1996-1998 yılları arasında Gölcük Akbank Şubesi Şef Yardımcılığı görevinde bulundu. 1998 — 2000 yılları arasında Ülker Kocaeli Distribütörlüğü Genel Müdürlüğü görevinde bulundu. 2000 yılından beri ortağı bulunduğu aile şirketinde açık hava reklam sektöründe faaliyet göstermekte.  Ayrıca Gölcük’te Köşe Marketleriyle ticaret hayatında aktif.

Siyasi Çalışmaları: Üniversite yıllarında Milli Gençlik Vakfı, 2004 AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday Adaylığı, 2008-2009 yılları arasında AK Parti Beşiktaş ilçe Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.

Diğer Bilgileri: Evli, 3 erkek çocuk babası.

YORUMLAR

  1. A Boztürk dedi ki:

    Başarılar diliyorum