DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya Savaş GÖLCÜK ENGELİLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ 

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya Savaş  GÖLCÜK ENGELİLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ 

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya Savaş

GÖLCÜK ENGELİLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ 

31 Mart 2019’da gerçekleşecek olan yerel seçimlerde AK Parti’den aday adayı olan Gölcük’ün eski Belediye başkanlarından Zekeriya Savaş ziyaretlerine devam ediyor. Savaş son olarak Gölcük Engelliler Derneği’nin ziyaret etti.

Savaş, “Gölcük’te bulunan engelli vatandaşlarımız için çok güzel projeleri hayata kazandıracağız”

Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Binası içinde faaliyetlerini sürdüren Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Dinçer Koç’u ziyaret eden AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya Savaş yaptığı konuşmasında, “ Bilindiği gibi bir yola çıktık. Aday Adaylığı sürecimizde sivil toplum örgütlerine nezaket ziyaretlerinde bulunmak istedik. Gölcük’ün en önemli sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu için sizleri de ziyaret etmek istedik. Tabi bu bir nezaket ziyareti ve aday olmamız halinde daha geniş kapsamlı bir ziyarette bulunarak projelerimizden bahsedebiliriz. Bilindiği gibi ben Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’nda Yapı İşleri Daire Başkanıydım. 7 Yıl Kadar İsmail Barış Bey’le görev yaptık. Bu görev sürecimizde birçok engelliyi yakından ilgilendiren projelere imza attık. AK Parti Hükümetinin en büyük hizmetlerinden biri evde bakım ücretidir diyebiliriz. Birde benim eserim diyebileceğim Engelsiz Yaşam Merkezleri var. Bu merkezler bir dönüm bahçe içerisinde bir tane ev ve hiçbir merdiveni yok. Yatak odaları, oturma salonu, mutfağından oluşan bir proje oldu. Biz bu projeyi hiçbir Avrupa ülkesinden görmedik. Birebir engelli bireyler ile görüşerek böyle bir proje hayata kazandırdık. Ben 2011’de daire başkanlığı görevimi bıraktığımda 36 Bin Engelsiz Yaşam Merkezi vardı. Tabi bu sayı daha da artmıştır. En büyüğünü Ankara’da hayata geçirdik ve 73 tane bu şekilde evimiz vardı. 800 civarı engellimiz burada kalıyorlardı. Yurt dışından gelen devlet başkanları, bakanlar, protokol üyeleri geldiği zaman oldukça beğendikleri bir proje olduğunu ifade ediyorlardı. Biz hep Avrupa’yı örnek alırdık, bu sefer Avrupa’nın bizi örnek aldığı bir projeye sahip olduk.  Şimdi Allah nasip ederde aday olursak ve belediye başkanı olursak Gölcük’te bulunan engelli vatandaşlarımız için çok güzel projeleri hayata kazandıracağıma emin olabilirsiniz” dedi.

Bat, “Gölcük’te yaşayan engelliler çok şanslılar”

Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya Savaş’tan sonra söz alan Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, “ Biz engelliler olarak AK Parti Hükümeti zamanında engelliye verilen değer oldukça fazla. Bunu ben 15 senedir biliyorum, söylüyorum, halan daha söylemeye devam edeceğim. Yani AK Parti Hükümeti’nden ve Recep Tayyip Erdoğan’dan Allah razı olsun. Allah onun ömrünü uzun eylesin, hayırlı işlerine vesile eylesin. Biz her zaman onun yanındayız. Engelliye verilen değer 15 sendir anlaşıldı yani. Gölcük Belediye başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’ten de Allah razı olsun. Bizlere böyle bir merkez kazandırdı. Gölcük’te kayıt altında olan Bin 700 engelli var. Bunun 700 tanesi aktif olarak buraya gelip gidiyor. Biz bu engellilerimizi evlerinden alıyoruz ve yine evlerine bırakıyoruz. Bugün bakıldığı zaman birçok ilde bulunmayan Engelsiz Yaşam Merkezi Bizim Gölcük İlçemizde var. Bu nedenle Gölcük’te yaşayan engelliler çok şanslılar. Bizler çok güzel çalışmalara imza atıyoruz. Bunun için büyüklerin bize ön ayak olması gerekiyor. Yani bize birisinin destek olması gerekiyor. Bu desteği de sağ olsun Gölcük Belediyesi’nden alıyoruz. Bundan sonra da inşallah listeye baktığımız zaman Allah’ım hayırlısını nasip eder. Hangisi hayırlıysa onu nasip etsin. Çok değerli insanlar var. Bu dava hepimizin davası ve evet bu işi bir kişi ipi göğüsleyecek. Biz o zaman hep beraber olacağız. Şimdi de beraberiz ama o zaman daha çok kenetleneceğiz, daha çok beraber olacağız. İnşallah Allah utandırmasın” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.