DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti’de ilk Belediye Başkan Aday Adayı Dr.Ekrem Aktuğ

AK Parti’de ilk Belediye Başkan Aday Adayı Dr.Ekrem Aktuğ

AK Parti’de ilk Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Ekrem Aktuğ

İlçemizin tanımış isimlerinde olan ve eski Gölcük Sağlık Grup Başkanlığı yapan, ayrıca  geçtiğimiz  dönem seçimlerde de aday adayı olan Dr. Ekrem Aktuğ AK Parti’den Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

“Nasibimizde varsa başkan oluruz”

AK Parti İlçe Başkanlığı binasında düzenlediği basın açıklaması ile Başkan Aday Adayı olduğunu ilan eden Dr. Ekrem Aktuğ gerekli evrakları İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Alkan ve İbrahim Ulufer’e teslim etti. Evraklarını teslim ettikten sonra kısa bir açıklama yapan Aktuğ, “ Nasip olduk aday adayı olduk. Yine nasibimizde varsa aday oluruz ve yine nasibimizde varsa başkan oluruz” dedi.

Alkan, “Yapılacak olan seçimin Gölcük’ümüze ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz”

AK Parti İlçe Binasında gerçekleşen Aday Adaylık başvuru töreninde ilk konuşmayı gerçekleştiren AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Alkan, “ Bildiğiniz gibi genel merkezimizin Aday Adaylık başvuruları konusunda yaptığı açıklama sonrasında ilk Belediye Başkan Aday Adayı olarak Sayın Ekrem Aktuğ Bey teşkilatımıza gelerek müracaatını yaptı. Biz kendisine bu hususta yolunun açık olmasını ve yapılacak olan seçimin Gölcük’ümüze ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Aktuğ, “Bugüne kadar Gölcük’e hizmet eden başkanlarımız gerçekleten çok güzel projelere imza attılar”

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Alkan’dan sonra düşüncelerini dile getiren AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Ekrem Aktuğ katılımcıları selamladıktan sonra , “  Nasip olduk aday adayı olduk. Yine nasibimizde varsa aday oluruz ve yine nasibimizde varsa başkan oluruz. Allah nasip ederse de hakkaniyetli, adaletli, güzel, heyecanlı bir ekiple hizmet etmeyi nasip etsin. Bugün gerçekten Gölcük’e hizmet etmek aşkıyla, sevdasıyla ben bu yola çıktım. Bir şeyler üretebileceğimi, misyonumun bu kentte  belediye başkanı olarak hizmet etmeye yeterli olduğunu düşündüm. Bazı katkılar koyarak yeni şeyler yapabileceğime inanıyorum. Böyle bir heyecanım var. Bugüne kadar Gölcük’e hizmet eden başkanlarımız gerçekleten çok güzel projelere imza attılar. Zekeriya Yavaş’tan, Şaban Aktürkoğlu’ndan, İsmail Barış’tan ve üç dönem başkanlık yapan Mehmet Ellibeş Başkanımdan gerçekten Allah razı olsun. Hizmetleri için sonsuz teşekkür etmeye mecburuz. Mehmet Ellibeş Başkanıma daha çok teşekkür etmek zorundayım. İşlerimi ciddi anlamda kolaylaştırdı. Mesela Gölcük’ün bir alt yapı sorunu yok. Geldiğimde çok fazla alt yapıyla uğraşmam gerekmez. Aynı şekilde imarla ilgili yapacak çok fazla şey yok” dedi.

Aktuğ, “Sosyal belediyeciliği biraz daha geliştirmek istiyorum”

Belediye Başkanı olması durumunda yapmak istediği projeler hakkında kısa bilgi veren AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Ekrem Aktuğ,  “ Tabi benim hayal ettiğimi Gölcük’te farklı olarak ne olabilir? Nasip olursa aday olduğumda tabi daha ayrıntılı açıklamalar yapacağım. Tabi düşüncelerimden bir iki tanesini söyleyecek olursam mesela sosyal belediyeciliği biraz daha geliştirmek istiyorum. Dezavantajlı gruplar, engelliler, çocuklar, yaşlılar ile ilgili yapılanların üzerine ek olarak daha farklı projeler üretebiliriz. Onun haricinde hayal ettiğim kent  biraz daha yeşil alanları bol, yolları biraz daha geniş, park sorunu olmayan, her mahallesinde çocuk ve spor alanları olan, yürüyüş yolları olan, bisiklet yolları olan bir şehir oluşturmak için ekibimle canla başla çalışmak için bu yola çıktım. Yine başta da söylediğim gibi nasibimizde barsa o ayağımıza dolanır. Başarabilirsek te bu hizmetleri   yaparız. Allah razı olsunu alırsak bizde giderken bu bize yeter. Amacımız da budur. Detayları Allah Nasip ederse aday olduğumuz zaman mutlaka daha detaylı konuşarak bilgi vereceğiz. Aday Adayı iken daha fazla konuşmamız doğru olmaz. Tekrar katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” diyerek Aday Adaylığını açıkladı.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.