DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti’de temayül yoklaması Ankara’nın önünde ALP, 25 KASIM’I BEKLİYOR

AK Parti’de temayül yoklaması Ankara’nın önünde  ALP, 25 KASIM’I BEKLİYOR

AK Parti’de temayül yoklaması Ankara’nın önünde

ALP, 25 KASIM’I BEKLİYOR

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, haftalık toplantısında gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu.

“BU SÜRECİN ÜLKEMİZE HAYIRLAR GETİRMESİNİ İFADE ETMEK İSTİYORUM”

Başkan Alp yaptığı açıklamada, “12 aday adayımız başvurularını yaptı. Daha öncesinde sizlerle paylaştığımız gibi her birinin güçlü yönleri vardır. Bu ilgi ve istek bizim partimiz de insan zenginliğimizin ne kadar çok olduğunun bir göstergesidir. Bizi çok mutlu ediyor. İnşallah bu süreç hem milletimize hem kendi şahıslarına hem partimize hem de ülkemize hayırlar getirmesini ifade etmek istiyorum” dedi.

YOL HARİTAMIZI BELİRLEDİK”

Alp konuşmasının devamında ise, “Aday adaylığı başvuru süreci biter bitmez aday adaylarımızla cumartesi sabahı bir araya geldik.  Belediye başkanımızın da katıldığı bir kahvaltı gerçekleştirdik. Kendileriyle sohbet ettik. Aday adaylığı sürecinde adaylığı belli olana kadar ve adaydan sonra da neler yapacağımızla ilgili yol haritamızı belirledik. Kendileriyle bu süreci istişare ettik. Bizim usul ve esaslarımızı konuştuk, kendilerinden de bu süreç içerisinde tavsiyelerini aldık. Bunları raporladık. Bu yolu 12 adayımızla beraber yürüyeceğimizi açıkça ifade ettik” şeklinde konuştu.

YENİ SİSTEM ÇOK GÜZEL OLDU”

AK Parti’de yol arkadaşları arasında  rekabet olmaz, rakiplik olmaz, biz de ekip olur diyen Alp, “O yüzden bütün adaylar rakip değil, her biri ekip ruhuyla çalışacaklarını ifade ettiler. Daha sonra cumartesi akşamı aday adaylığı tanıtımında temayül de oy kullanacak  Teşkilat mensubu arkadaşlar kendilerini tanıtma fırsatı buldular. Çok güzel bir ortamda kendilerini tanıttılar. Kısa da olsa özgeçmişlerini ve hayallerini, Gölcük’ü nasıl hayal ettiklerini ifade ettiler. Pazar günü itibari ile de temayülümüzü gerçekleştirdik. Temayülümüzdeki yüksek katılım gerçekten takdire şayandı. Çok güzel çok ilgiliydi. Yeni sistem çok güzel ve bizim için çok memnun edecek bir sistem oldu. 5 saniyede tık diye oyumuzu kullanabildik. Yeni getirilen sistemin çok başarılı bir sistem olduğunu gördük” ifadelerini kullandı.

BİZİMLE İLGİLİ SÜRECİMİZDE BİR DEĞİŞİKLİK SÖZ KONUSU DEĞİL”

Önemli açıklamasını sürdüren Başkan Alp, “Dün itibariyle de bizi Ankara’ya davet ettiler. Genel merkezimiz, ilgili komisyonumuz, ilgili genel başkan yardımcısı ve milletvekillerimizle oturup ilçe ilçe ilçenin özelliğindeki tüm değerlendirmeleri yapma fırsatı bulduk. Gerek aday adaylarımızla ilgili gerek ilçemizle ilgili gerek şahsımızla alakalı genel merkezimizin değerlendirmelerini oturup beraber istişarelerimizi yaptık. Dün de şahsımızla alakalı herhangi bir değişiklik olmadığıyla alakalı kedileri bize, biz de kendilerine ifade ettik. Aday adayı olmamla alakalı 25’ine kadar bizlere bilgi vereceklerini ifade ettiler. Biz de 25’i itibariyle genel merkezin vereceği tarih itibariyle aday adaylığı başvurumuzu yapmayı planlıyoruz. Yani bizimle ilgili sürecimizde bir değişiklik söz konusu değil. Biz de genel merkezin vereceği tarih itibariyle aday adaylığımızı inşallah yapmayı planlıyoruz” diyerek açıklamasını tamamladı ve gazetecilerin sorularına cevap verdi.

TÜM ADAY ADAYLARIMIZ ŞU ANDA SAHADA ÇALIŞIYORLAR”

Aday adaylarımız sahadalar. Aday adaylarımız parti kurumsal çerçevelerinde çalışmalarını yapıyorlar. Parti kurumsal yapısına göre tüm aday adaylarımız şu anda sahada çalışıyorlar. Her adayımız şahsına değil partiye çalışıyorlar. Yaptıkları her çalışma partimize artı olarak geri dönecektir. Bu bağlamda 12 koldan tam saha presle şu anda sahada AK Parti çalışıyor” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.