DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ARSLAN, ‘GÖNLÜMÜZ YASTA’

ARSLAN, ‘GÖNLÜMÜZ YASTA’

ARSLAN, ‘GÖNLÜMÜZ YASTA’

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, 10 Kasım’da anacağımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80. Yıldönümü hakkında duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

“Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünü minnet ve şükranla anıyoruz”

10 Kasım 2018 Cumartesi Günü Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. Yıldönümü olması münasebetiyle gazetemize duygu ve düşüncelerini açıklayan Başkan Arslan , “Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünü minnet ve şükranla anıyoruz. Bu ülke kolay kazanılmadı, çok bedeller ödendi.  Hala bedeller ödüyoruz, Bunun için Cumhuriyetimize sahip çıkalım. Bizler bu ülkeyi canımız pahasına koruduk, şimdi ülkemiz gelecekteki yeni nesillere emanet.  Evet bir 10 Kasım’ı daha hüzünlü bir şekilde anacağız. Bizlere böyle güzel bir vatan emanet eden Atatürk’e ve silah arkadaşlarına Mevlam gani gani rahmet eylesin” dedi.

Her gelen şehit haberi ciğerimizi yakıyor, canımızı acıtıyor

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, vatanı için Şehit olan asker ve polislerimizin asla unutulmayacağını ifade ederek, şunları belirtti: ‘Vatanı için canını veren, kanını veren asker ve polislerimizi asla unutmayacağız. Her gelen şehit haberi ciğerimizi yakıyor, canımızı acıtıyor. Ülkemizi içeriden ve dışarıdan yıkmaya çalışan hainler asla emellerine ulaşamayacak. Türk Milleti cesaretiyle, azmiyle vatanını en iyi şekilde koruyacaktır’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.