DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Alp seçim süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu 1 ARALIK’I BEKLEYECEĞİM

Başkan Alp seçim süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu  1 ARALIK’I BEKLEYECEĞİM

Başkan Alp seçim süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu

1 ARALIK’I BEKLEYECEĞİM

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp İlçe Binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında  2019 yılı Mart ayında  yapılacak yerel seçimler öncesinde ki süreç ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Başvuru ücreti Başkan Aday Adayları 7 bin lira, Meclis Üyeleri 2 bin 500 lira

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp düzenlediği Basın Toplantısında yaptığı açıklamada, Başvurularımız sizlerinde bildiği gibi 5 Kasım’da başladı. Başvurularımız 5-12 Aralık tarihleri arasında devam edecek. Meclis üyelikleriyle alakalı da 3 Aralık’a kadar başvurular devam edecek. Bu bağlamda aday adayı olacak kardeşlerimiz, abilerimiz 12 Kasım’a kadar komisyona başvuru yapabilirler. Başkan aday adaylarının başvuru ücreti 7 bin Lira, Belediye Meclis Üyesi aday adaylarının başvuru ücreti ise 2 bin 500 Lira olarak belirlendi. Başvuru yapacak olan kişilerin  gerekli evrakları ilçe binasında bulunan komisyonumuzdan almaları ve daha sonra evraklarla beraber randevu alarak başvurularını yapıyorlar. Başvurularımızda bayanlara ve engellilerimize öncelik veriyoruz. ” dedi.

18 Kasım’da Temayül yoklaması yapılacak

Başkan Alp açıklamasının devamında , “ Türkiye genelinde genel merkezimizin açıkladığı gibi tüm il, ilçe başkanları, tüm parti yöneticileri, yani tüm teşkilatların istifa süreci 1 Aralık’a kadar uzatıldı. Türkiye’nin genelinde teşkilatlar bu süreçte ayrı tutuldu. Bu çerçevede de 18 Kasım Pazar günü temayül yoklaması yapılacak. Antikkapı Restoran’da sabah 10:00, akşam 16:00 arasında. Temayülde oy kullanacaklar da belirlendi. Buna göre ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, mahalle başkanları ve meclis üyeleri 18’inde oy kullanacaklar. Teşkilat mensuplarıyla alakalı başvuru için tarih sınırlaması yok. Yüksek seçim kurulunun seçim takvimi son gün olacak” dedi.

‘İddiamız Gölcük, bizim için vatan Gölcük’

Kendi aday adaylığıyla ilgili de konuşan  Alp, “Aday adaylığımla ilgili düşüncem de her hangi bir değişiklik yok. Bizimle alakalı bir sıkıntı da yok. Biz teşkilatçı insanlarız. Tüm teşkilatlara verilen talimata öncelikle uyarız. 1 Aralık’ı bekleyeceğim. Düşüncemde herhangi bir değişiklik yoktur” ifadelerini kullandı. Şehircilik Günü ile ilgili de konuşan Alp, “Şehirleşmeye büyük önem veren bir partiyiz. Bu noktada parti olarak yaptıklarımız zaten ortada. Bizim iddiamız Gölcük, bizim için vatan Gölcük” diyerek açıklamasını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.