DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Bektaş Döviz vezne sorumlusu Müjdat Kazanfer, “DÖVİZDE DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR”

Bektaş Döviz vezne sorumlusu Müjdat Kazanfer,  “DÖVİZDE DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR”

Bektaş Döviz vezne sorumlusu Müjdat Kazanfer,

“DÖVİZDE DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR”

İlçemizde hizmet veren Bektaş Döviz’in vezne sorumlusu Müjdat Kazanfer, döviz piyasası hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

31 Mart yerel seçimlerine kadar döviz fiyatlarında olağanüstü bir durum olmadıkça çok aşırı bir dalgalanma beklemiyoruz”

Kazanfer yaptığı açıklamada, “İç politikada olan iyimser hava ve Amerika ile olan ilişkilerimizin düzelmesi yılsonuna kadar KDV ve ÖTV’lerde indirime gidilmesi, bu etkenler dövizdeki düşüşü gerçekleştirdi. Yılsonuna kadar da hatta 31 Mart yerel seçimlerine kadar kademeli olarak olağanüstü bir durum olmadığı müddetçe biraz daha düşeceğini biliyoruz. Tabi burada 18 – 19 Aralık’ta ABD Merkez Bankası FED’in alacağı faiz kararına da bağlı. Faiz artırımına giderse bir miktar yükseliş olabilir ama yani 0.25 – 0.50 gibi artırımlara giderse çok fazla da fiyatları etkileyeceğini öngörmüyoruz. 31 Mart yerel seçimlerine kadar döviz fiyatlarında olağanüstü bir durum olmadıkça çok aşırı bir dalgalanma beklemiyoruz. Şu an ki bu fiyatlar döviz borcu olanlar için alınabilir seviyede. Biz dolar’ın 5 liranın altını kıracağını beklemiyoruz. Euro’nun da 5.800 bandına kadar geleceğini öngörmüyoruz. Kesinlikle şu an ki bu fiyatlar alınabilir seviyede. Vatandaşlar uzun vadeli yatırım amaçlı da bu fiyatlardan döviz almalarını öngörüyoruz.

Dövizde son durum:

Dolar: Alış (5.220) Satış (5.280)

Euro: Alış (5.940) Satış (6.000)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.