DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Berna Abiş başvurusunu geri çekti

Berna Abiş başvurusunu geri çekti

Berna Abiş başvurusunu geri çekti

AK Parti Gölcük Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan Berna Abiş’in ani bir kararla başvurusunu geri çektiği öğrenildi.

AKP’de belediye başkanlığı ve meclis üyeliği aday adaylığı için başvuru süreci 5 Kasım tarihinde başlamıştı. KADEM İl Temsilcisi, AK Parti Büyükşehir ve Gölcük Belediye meclis üyesi olan Berna Abiş ilçede ismi en çok konuşulan isimlerin başında geliyordu. Abiş’in AK Parti Gölcük Belediye Başkan aday adayı olup olmayacağı en çok konuşulan konulardan biriydi. Resmi aday adaylık başvurusunu 10 Kasım Cumartesi günü yapan Berna Abiş, ani bir kararla amcası Nihat Abiş’in lehine başvurusunu geri çekti. Abiş’in genel merkez ile görüşme yaptıktan sonra böyle bir karar aldığı ve başvuru ücretinin kendisine geri ödeneceği öğrenildi. Nihat Abiş resmi başvurusunu bugün saat 17:00’da AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’na yapacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.