DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Down Sendromlu bireyler sahaya iniyor

Down Sendromlu bireyler sahaya iniyor

Down Sendromlu bireyler sahaya iniyor

+1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği ve Gölcük İdman Yurdu Spor Kulübü muhteşem bir proje için geçtiğimiz Ağustos ayında bir proje için bir araya gelmişlerdi.

Pazar günü saat 13:00’da Kavaklı Stadı’nda karşı karşıya gelinecek

Down Sendromlu bireyleri sosyal hayata katmak adına birçok projeyi hayata geçiren +1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği ve Gölcük İdman Yurdu Spor Kulübü Koordinatörü Yaşar Nalbantoğlu ve Basın Sözcüsü  Değirmendere Topçular Mahalle Muhtarı Rabia Şentürk ile Down Futbol Takımı’nı kurmak için bir araya gelmişlerdi. Down Futbol Takımı ve Gölcük İdman Yurdu Futbol Takımı Kavaklı Stadı’nda 11 Kasım Pazar günü saat 13:00’da karşı karşıya gelecekler. Federasyon Başkanı Hüseyin Bat ve +1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz, bütün Gölcük halkını bu karşılaşmaya devam etti.

Ararbay, “Tüm Gölcük halkını  bu maça davet ediyoruz”

Gölcük İdman Yurdu Spor Kulübü Yöneticisi Gökhan Ararbay, “Down Sendromlu bireylerimizi sosyal hayata katmak için bir araya geldik ve Down Futbol Kulübü’nü kurduk. 11 Kasım Pazar günü saat 13:00’da Kavaklı Stadı’nda Gölcük İdman Yurdu Takımı ile karşılaşacaklar. Tüm Gölcük halkını  bu maça davet ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.