• BIST 100

    9938,07%2,28
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Emekli olan İlçe Nüfus Müdürü Ersin Aydın’a ADINA YAKIŞIR VEDA

Genel 3.11.2018 13:19:31 0
Emekli olan İlçe Nüfus Müdürü Ersin Aydın’a   ADINA YAKIŞIR VEDA

Emekli olan İlçe Nüfus Müdürü Ersin Aydın’a

ADINA YAKIŞIR VEDA

44 yıllık memuriyet hayatının 24 yılını Gölcük İlçe Nüfus Müdürü olarak görev alan ve geçtiğimiz ay emekli olan Ersin Aydın için Kadırga Tesislerinde veda yemeği düzenlendi. Yoğun katılım ile gerçekleşen veda yemeğinin sonunda Emekli Gölcük İlçe Nüfus Müdürü Ersin Aydın’a başarı belgesi ve plaket takdim edildi.

Veda yemeğine katılım oldukça yoğun oldu

Emekli olan Gölcük Nüfus Müdürü Ersin Aydın’ın veda yemeğine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Eşi Funda Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alparslan Karcı, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Burçak Kırca, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Müftüsü İlyas Öztel, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral ve Mahalle Muhtarları, Kaymakamlık Daire Müdürleri, CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri ve Gölcük’ün tanınmış esnafları katılım sağladı.

Ellibeş,“Ersin Müdürümüz ile uzun yıllar beraber çalıştık”

Veda yemeğinden sonra ilk konuşmayı gerçekleştiren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş; “Evet bu akşam bir veda yemeği için bir araya geldik. Alıştık vedalara ama her veda bir hüzün veriyor. İnsanı duygusal olarak farklı bir iklime sürüklüyor. Sonuçta beraber mesai sarf ettiğimiz, sevinci ve hüznü paylaştığımız insanların sizin bulunduğunuz coğrafyadan uzaklaşması bizleri üzüntüye sokuyor. Ama Ersin Müdürümüz çok şükür Gölcük’te kalacak. Bizimle beraber yaşayacak. Bundan sonra ki yaşamını burada sürdürecek. Bu nedenle üzüntümüz biraz daha az. Ersin Müdürümüz ile uzun yıllar beraber çalıştık. Rahmetli babamın da yakın dostuydu. 17 Ağustos depremini beraber yaşadık. Enkazdan çıktılar ama acılarını yüreklerine gömdüler ve Gölcük için, Gölcük’ün geleceği için Depremden sonra ki Gölcük’ü yeniden yapılanması süreci içerisinde yine özveriyle birlikte çalıştık” dedi.

“Gölcük için yüreği çarpan bir dostumuzdur”

Başkan Ellibeş sözlerinin devamında, “44 yıllık Müdürlük hayatının 23 yılını ilçemizde bizlerle birlikte geçiren Ersin Müdürümüz artık emekli oldu. Ersin Müdürümüz Gölcük sevdalısı bir insandır. Ne kadar kökeni Ardahan kökenli olsa da Gölcük Sevdalısı, Gölcük’e gönül vermiş, Gölcük için yüreği çarpan bir dostumuzdur. Onu seviyoruz, sevmeye devam edeceğiz. Değerli eşleri ve çocukları ile birlikte daha  nice uzun yılları bizimle yaşayacaklardır. Biz onları her daim yanımızda hissedeceğiz. Onlarda her daim bizleri yanlarında hissetsin. Birlik ve beraberlik içerisinde ihtiyaç ve sıkıntılarımız söz konusu olduğunda yine kapısını çalacağız. Onlarda bizim kapımızı çalacaklardır mutlaka. Sözün özü biz Ersin Müdürü çok sevdik, seviyoruz. Bu zamana kadar yapmış olduğu bütün güzellikleri için kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki yaşamında sağlık başarı dolu geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Aydın, “Gölcük Benim için ve yaşayanlar için bir Milad”

Emekli Nüfus Müdürü Ersin Aydın tüm katılanları selamladıktan sonra konuşmasında, “ Gölcük anlatılmaz, yaşanır. Bu sözü bana Gölcük Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sayın Nurettin Şenemre Gölcük’e ilk geldiğim zaman söylemişti. Gölcük’te geçirdiğim 25 yıllık süre içerisinde özellikle basın mensuplarının yeri geldiğinde bizi eleştirdiği, yeri geldiğinde övdüğü deprem sonrası aynı acıları yaşadığımız basın mensuplarına da teşekkür etmek istiyorum. Muhtarlarınız yine aynı şekilde birlikte çok güzel bir uyum içerisinde çalıştık. Burada önemli olan Gölcük tapusunun saygın olduğu bir yerdir. Gölcük Benim için ve yaşayanlar için bir Milat. Acısıyla tatlısıyla 25 yıl birlikte yaşadık burada. Depremde enkazdan çıkmamızın bugün 19. Yıldönümüdür. O dönemde Rabbim 9 ölünün çıktığı apartmanda sağ çıkmayı bize izin verdi . O günden bu güne kadar aranızda bulunuyorum. Ben özellikle haklarınızı helal etmenizi istiyorum” dedi.

“Gölcük anlatılmaz, yaşanır”

Aydın sözlerinin devamında, “Yurt sevgisi hizmet vermekle ölçülür.  Daire amirlerimle ve daire personellerimle bir uyum içerisinde çalışarak ilçemize en iyi hizmeti verme gayretinde bulunduk. Bu arada bu çalışmalarımızda bizlere yardımcı olan başta Sayın Kaymakamım olmak üzere Gölcük Belediye Başkanı, belediye çalışanları ve tüm Gölcük halkı, Gölcük esnafları bizi hiçbir fedakarlıktan boş bırakmadılar. Bunu anlatmak günlere sığmaz. Ama anlatmak istediğim buranın çok kadir şinas ve çok kıymetli topluluğu var. Hizmeti bilen ve hizmetten anlayan dolayısı ile tek bekledikleri şey tatlı dil güler yüz olarak ön ayak olan bir şehirdir. Dolayısıyla Gölcük’te yaşayan, Gölcük sevdalısı esnaflarımız, iş adamlarımız, bu geceye intikal eden tüm katılımcılar, katılmak isteyip de katılamayarak beni arayanlarda çok duygulandırdılar. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Özellikle Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz 25 yıllık arkadaşım ve bu yemeğin komitesinde yoğun emeği geçti. Kendisine de çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarım, dostlarım, canlarım Gölcük anlatılmaz, yaşanır. Gölcük’ü anlamak için burada  yaşamak gerekiyor. Gölcük çok şanslı ve çok değerli idarecileri ile çalıştım. İyi günde kötü günde bir arada olduk” dedi.

“Hakkınızı helal etmenizi isterim”

Aydın son olarak, “Ben 1995 yılında buraya geldiğimde burası gözbebeğimiz Donanma Kenti olarak geçerdi. Buraya gelmemin bir nedeni vardı. Çok ince eleyip sık dokudum. Ben ayrıca 42 yıl Gölcük’e hizmet etmiş, buradan emekli olmuş ve depremde kaybettiğimiz Sadettin Sirmen Abimi de rahmetle anıyorum.  Ben bugüne kadar emekleri geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Bu arada enkazdan birlikte çıktığım iyi günde kötü günde mevcutla mutlu olan eşime de teşekkür etmek istiyorum. Son olarak İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde bana kol veren, boyundan uzun dosyaları sürükleyerek getiren kızlarıma, yavrularıma, meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ben emekli olduktan sonra evime bir koli dolusu gazete küpürü götürüyorum. Kendilerine de bana verdikleri değerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Ben bu duygu ve düşüncelerimle bugün buraya katılan, mazereti olup ta katılamayan ve telefonla arayan herkese teşekkür ederim. Hakkınızı helal etmenizi isterim” dedi.

Altıntaş, “Gölcüğümüzün ve Hükümet Konağımızın Ersin abisi emekli oluyor”

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş; “Değerli Gölcük Sevdalıları hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum, hepiniz hoş geldiniz. Gölcük sevdalıları dedim bu kelimeyi bilerek kullandım. Gölcüğümüzün ve Hükümet Konağımızın Ersin abisi emekli oluyor. Gölcük ve Hükümet Konağın abisi iyi anılarla bırakarak aramızdan ayrılıyor. Ersin Bey gerek normal işlerinde ve özel işlerinde çok kibar, devlet umuru görmüş, yapıcı olumsuz düşünmeyen, özellikle personeli yaptığı işler ve genel olarak Gölcük’ün sorunlarıyla ilgilenen bir arkadaşımızdır. Burada 23 yıl geçirmiş, aynı zamanda 43 yıllık birikimi var. Her adama nasip olmayan bir davranış. Gölcük farklıdır diyoruz. Çünkü kadir şinas topluluğu olması ve Ersin Bey’e verilen değer ve onun emeklerine duyulan saygı. Ersin Aydın birçok yerde Gölcük Hükümet Konağı’nın, Gölcük kurumların muhtarları her türlü işi ile ilgilenmeyi gayret etmiştir. Nüfusta yaşanan aksaklıkları ve bu aksaklıklarının gidermesi için yanıma gelerek nasıl bir çözüm üretmenin gayretindedir. Bunları da yaparken hiç kimseyi kırmaz. Bunu en az zararla nasıl çözeceğinin peşindeydi. Halen kurumda yaşanan sıkıntıların giderilmesi için kafa yoran bir arkadaşımızdır. Bakın emekli olmuş bir arkadaşımızdır ama yine hizmet etmek için gayret sarf ediyor. İşte Gölcük sevdalısı bir arkadaşımız, yani ayrılsa da daha ne yapabilirim, gönlüm sizinle ve yapacağınız işlerde yanınızdayım demek istiyor. Ben zaten böyle bir müdür arkadaşımıza düzenlediğimiz yemeğin böyle kalabalık bir grubun katılması yaptığı güzel işlerin bir göstergesidir. Gerçekten hatır bırakmış. Bunu da bu akşam ki yemeğin kalabalık oluşundan anlamış olduk. Ersin Aydın farklı, Gölcük farklı. Ben Ersin Aydın’a ailesiyle birlikte sağlık başarı mutluluk diliyorum. Hakkını helal etsin. Ben inanıyorum ki arkadaşımız burada dostluklarını en iyi şekilde sürdürecek. Toplumda yine Gölcük Hükümet Konağı’nın sıkıntılarının azaltılması çözüme ulaştırılması konusunda emek harcayacaktır. Kendisi resmi olarak ayrılsa da gönül olarak burada kalacak. İnşallah gelecek günleri daha iyi olacak. Ben tekrar bu gecemize katılan tüm daire müdürlerimize ve misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Ersin Bey görüşmek üzere” diyerek sözlerini tamamladı.

Ersin Aydın’a başarı belgesi ve plaket verildi

Konuşmaların ardından Emekli olan İlçe Nüfus Müdürü Ersin Aydın’a  Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş tarafından başarı belgesi ve günün anısına hediye takdim etti. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’te Ersin Aydın’a plaket takdiminde bulundu. İlçe Nüfus Müdürlüğü personeline verilen başarı belgelerinin ardından emekli olan İlçe Nüfus Müdürü Ersin Aydın için düzenlenen veda yemeği son buldu.

 


Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ‘DÜNYADA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN İLK BAYRAM’

Kocaeli’nin dört bir yanından gelen doğa severler GÖLCÜK’TE DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, ‘MÜCADELEMİZ TAM DEMOKRATİK, SOSYAL VE ADİL TÜRKİYE MÜCADELESİDİR’

Denizevler Mahallesi Muhtarı Kadir Demir, 23 NİSAN ETKİNLİĞİ İLE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kooperatif Üyeliğinden Doğan Bitmeyen Çile

  Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’den 23 Nisan Mesajı

HAYDİ ÇOCUKLAR GÖLCÜK ANITPARK’TA 23 NİSAN COŞKUSUNA

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘GELECEĞİMİZ SİZSİNİZ ÇOCUKLAR!’

Değirmendere’de küp taş tamiri

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

Başkan Gökçe Muhtarlarla Buluştu

Kaymakam Kalkar’dan Başkan Söğüt’e Ziyaret

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, “ÇOCUKLARIMIZ UMUDUMUZDUR”

23 Nisan coşkusu Ormanya’da başladı

BİR BUÇUK YAŞINDAKİ BEBEĞE BİBER GAZI SIKTI

Başiskele 23 Nisan Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayacak

Hisareynspor’da başkanlık değişimi yaşandı YENİ BAŞKAN ÖNER KAYA

Gölcükspor Keşanspor’u 4-2 mağlup etti

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Gölcük’e yeni atanan Okul Müdürleri belli oldu

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16