DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ENGELLİLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN ELLİBEŞ’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ENGELLİLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN ELLİBEŞ’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ENGELLİLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN ELLİBEŞ’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde faaliyetlerini sürdüren Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve dernek üyeleri Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret ederek desteklerinden dolayı plaket takdiminde bulundu.

Engellilerin hayatını kolaylaştırmak, kendilerine engelsiz bir Gölcük sunmak adına çalışmalar yürüten Başkan Mehmet Ellibeş, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve dernek üyelerini makamında kabul etti. Engellilerin hayatını kolaylaştıran hizmetler yaptığından dolayı Başkan Ellibeş’e teşekkür ettiklerini ifade eden Dernek Başkanı Bat, Gölcük’ün engelsiz bir ilçeye dönüştüğünün altını çizdi. Dernek Başkanı Bat, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiği Başkan Ellibeş’eplaket takdiminde bulundu.

GÖLCÜK’TE YAŞAYAN ENGELLİLERİMİZ AYRICALIKLI

Yapılan ziyarete ilişkin açıklama yapan Dernek Başkanı Hasan Bat, “Gölcük İlçemizde gerçekten engellilere yönelik çok güzel çalışmalar var. Biz engelli arkadaşlarımızla gezdiğimiz de, Gölcük İlçemiz engelsiz bir ilçemizdir. Her zaman söylüyorum Gölcük’te yaşayan engellilerimiz ayrıcalıklı. Hemen hemen 40 veya 45 ilde olmayan Engelsiz Yaşam Merkezimiz Gölcük’te var ve tüm engellimiz kapısından alınıp tekrar evine bırakılıyor. Engelsiz Yaşam Merkezimizde gerçekleştirilen kurslarda ve belediye tesislerinde üyelerimiz güzel vakit geçiriyorlar.Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür amacıyla plaket sunmak istedim. Bu plaketi de, gerçekten başkanımız hak etti. Sadece kent merkezi değil, diğer mahallelerde de başkanımızın hizmetlerine doyum olmuyor” diye konuştu.

HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL TANIMIYORUZ

Başkan Mehmet Ellibeş’te, engellilerin önündeki engelleri ortadan kaldırmak için yaptıkları çalışmaların devam edeceğini vurgulayarak, şunları söyledi; “Gölcük Belediyesi olarak toplumumuzun tüm kesimlerine hizmet etmek istiyoruz. Engelli vatandaşlarımızın önündeki engelleri kaldırmak, kendilerine engelsiz bir hayat sağlamak için çalışmalar yapıyoruz. Hayatı paylaşmak için engel tanımıyoruz. Engellilerin; insan hak ve onuruna yakışır bir şekilde, toplumsal hayata katılımlarını, çalışan, üreten ve saygın birer vatandaş olarak yaşamalarını sağlamak için destek vermeye çalışıyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada desteğimiz hep devam edecek.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.