DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK SANAT ÇALIŞYATI GÖLCÜK’E RENK KATACAK

GÖLCÜK SANAT ÇALIŞYATI GÖLCÜK’E RENK KATACAK

Gölcük Belediyesi yeni bir sanat çalıştayına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor

GÖLCÜK SANAT ÇALIŞYATI GÖLCÜK’E RENK KATACAK

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi, Kocaeli Üniversitesi ortaklığıyla yürütülen Vizyon 2023 projesi kapsamında yeni bir sanat çalıştayına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Gölcük Sanat Çalıştayı 5 Kasım pazartesi günü Değirmendere Yalı Evleri’nde yapılacak olan basın toplantısı ile başlayacak.

10 farklı şehirden 10 sanatçının katılımı ile gerçekleşecek

Son yıllarda sanatsal ve kültürel etkinlikleriyle adından sıkça söz ettiren Gölcük Belediyesi yeni bir çalıştaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 10 farklı şehirden 10 sanatçının katılımı ile gerçekleşecek olan Gölcük Sanat Çalıştayı 5 Kasım Pazartesi günü saat 10:30’da Değirmendere Yalı Evleri’nde gerçekleşecek olan basın toplantısı ile başlayacak. 5-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan Gölcük Sanat Çalıştayı’nda sanatçılar eserlerini Değirmendere Yalı Evleri’nde yapacaklar.

Çalıştay kapanış sergisi ve sertifika töreni ile sona erecek

Değirmendere Yalı Evleri’nde 5 Kasım Pazartesi günü gerçekleşecek olan Gölcük Sanat Çalıştayı basın toplantısı sonrasında davetli sanatçılar Gölcük’ün tarihi yerlerini gezecekler ve Gölcük’ü resmetmeye başlayacaklar. 5-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan çalıştayın kapanış programı 9 Kasım Cuma günü saat 14:30’da Değirmendere Sanat Evi’nde gerçekleşecek olan kapanış sergisi ve sertifika töreni ile sona erecek.

Gölcük Sanat Çalıştayı’na katılacak olan sanatçılar:

Ayhan Çetin/ Edirne, Basri Erdem/ İstanbul, Bedri Karayağmurlar /İzmir, Lale Altınkurt/ Muğla, Melihat Tüzün /Tekirdağ, Necla Coşkun/ Eskişehir, Nevin Güven/ Isparta, Nurcan Perdahçı/ İstanbul, Oğuz Yurttadur /Konya ve Serdar Yılmaz/ Düzce

  

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.