DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcüklü hanımların yeni adresi olacak olan SD BEAUTY CENTER HİZMETE GİRDİ

Gölcüklü hanımların yeni adresi olacak olan  SD BEAUTY CENTER HİZMETE GİRDİ

Gölcüklü hanımların yeni adresi olacak olan

SD BEAUTY CENTER HİZMETE GİRDİ

Gölcük esnaflarından Nuray Dil’in kızı Seray Dil İstanbul’da Özel bir üniversitede Estetisyenlik ve Güzellik Uzmanlığı eğitimini tamamladıktan sonra Gölcük’te bir güzellik merkezi açtı.  SD Beauty Center’in açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Açılış törenine katılım oldukça yoğundu

SD Beauty Center’in açılışına Gölcük CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, Gölcük Esnaf Odası Başkanı ve Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkan Vekili Necmi Kocaman, Gölcük Kuyumcular Dernek Başkanı ve GÖLASDER Başkanı Naim Gürel, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Ali Vasfi Kurt ve çok sayıda davetli katılım sağladı. Genç işletme sahibi Seray Dil açılış törenine gelen konukları ile tek tek ilgilendi.

İşeri, “Girişimci bayanlarımızı her zaman bizlerde destek veriyoruz”

SD Beauty Center Güzellik Uzmanı Merkezinin açılışında CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri yaptığı konuşmasında şunları dile getirdi İşeri “Girişimci bayanlarımızı her zaman bizlerde destek veriyoruz. Gölcük’te böyle girişimci bayanlarımızın olması bizler için bir onur kaynağıdır. Ticari hayatın ekonomik şartları oldukça zorlaştığı bugünlerde böylesine büyük bir cesaretle girişimde bulunması bizleri mutlu etti. Genç bir girişimci olarak ben kendisini kutluyorum. Güzellik, estetik herkes için çok önemli ama bayanlar için çok daha önemli. Bu açıdan böyle bir işletmeyi Gölcük’e kazandırdığı için Seray hanımefendi kızımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah Gölcük’te yaşayan hanımefendilere çok önemli hizmetler sunacaktır. Ben şimdiden Allah yolunu açık etsin, hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi

Daha sonra kısa bir konuşma yapan GÖLASDER Başkanı Naim Gürel “Bizlere konuşacak bir şey kalmadı, sevgili başkanım İsmet İşeri gerekenleri söyledi bize de sadece hayırlı olsun demek düşüyor” dedi ve ardından Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Ali Vasfi Kurt tarafından yapılan duanın ardından yeni iş yerinin açılış kurdelesini İşeri, Gürel, Kocaman ile birlikte kestiler.

Cilt bakımı ve güzellik adına her alanda hizmet verilecek

SD Beauty Center bünyesinde  cilt bakımı , medikal cilt bakımı , lazer epilasyon , bölgesel zayıflama , microblading , kalıcı makyaj , protez/jel tırnak , kalıcı oje , ipek kirpik , kirpik lifting , profesyonel makyaj gibi birçok uygulamanın hizmeti verilecek.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.