DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük’ün sevilen ismi Ezgin Aydın, BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA ADAYIM

Gölcük’ün sevilen ismi Ezgin Aydın,  BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA ADAYIM

Gölcük’ün sevilen ismi Ezgin Aydın,

BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA ADAYIM

Gölcük’ün sevilen ismi Ezgin Aydın, Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıklamış, dostlarından ve sevenlerinden yoğun destek görmüştü. Gazetemize neden aday olduğunu açıklayan Aydın, kendisi hakkında merak edilenleri ifade etti. Aydın, yaptığı açıklamada, Gölcük’e önemli ve güzel hizmetler yapmak istediğini belirterek, Gölcüklülerin oyuna talip olduğunu söyledi.

Aydın, kendisini tanıttı

Gazetemize adaylığı konusunda açıklamalarda bulunan Ezgin Aydın, ilk önce kendisini tanıttı. Aydın, ‘1981 Şırnak doğumluyum fakat ailemle birlikte yaklaşık 36 yıldır Gölcük’te ikamet ediyoruz. Ortaokul mezunuyum. İmam Hatip mezunuyum. 5 yıllık evliyim. 3 yaşında da bir kız çocuğu babasıyım. Uzun bir süre ailelerin güvenerek, çocuklarını emanet ettiği birçok kafenin, çay bahçesinin işletmeciliğini yaptım. Gölcük’te binlerce sevenim ve dostum bulunmaktadır. Gölcüklüler beni Çaycı Ezgin olarak tanır. Kazana boyumuz yetiştiği günden beri çaycılık yapıyorum. O yüzden Gölcük’te çay denince de akla ilk ben geliyorum’ dedi.

‘İlk olarak siyasi hayatıma Gölcük Ülkü Ocakları’nda başladım’

Gölcük Ülkü Ocaklarında görev aldığını ve siyasi hayatına burada atıldığını ifade eden Ezgin Aydın, ‘1996 yılında Gölcük Ülkü Ocakları’nda aktif olarak siyasi hayata adım attım. Yaklaşık 18 senedir Milliyetçi Hareket Partisi Üyesiyim. 10 yıla yakın bir sürede yine Gölcük’te Ülkü Ocakları yöneticiliği yaptım. 5-6 senedir siyasi partilerin amaçlarını aştıklarını düşünüyorum. Özellikle gençlerin ilerlemesini engel olduklarına inanıyorum. Bu yüzden herhangi bir siyasi oluşumun içerisinde şuan da yer almıyorum. Belediye başkanlığına da bağımsız olarak başvurdum’ şeklinde konuştu.

‘ Sorunları çözmek için adaylığımı koydum’

Belediye Başkanlığı’na neden aday olduğu konusunda bilgi veren Ezgin Aydın, ‘Bugün ülkemizde ve bölgemizde millete hizmet etmekte sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Özellikle ilimizden bahsetmek gerekirse, bütün ilçeleri bir partide olan nadir illerden biriyiz. Ama ne yazık ki sorunu bol olan bir İl ve ilçeyiz. Halkımız gerçekten hizmet bekliyor.  Gölcük’te de insanlar ne yazık ki bu konuda rahatsız. Birçok insanın mutlu olduğunu düşünmüyorum. Bende bu gibi nedenlerden ötürü aday olmayı düşündüm. Adaylığımı açıkladığım gün bana olan ilginin hiçte az olmadığını gözlemledim. Ben her zaman şunu söylüyorum; Benim kaybedeceğim bir şey yok. Ben Gölcük’e kendimi kanıtlamış biriyim. Yerel seçimlerde belediye başkanlığını kazanırsam halkımızın çözülmesini istediği sorunları biliyorum, bunları çözeceğiz. Eğer seçilmezsem de sandıktan çıkan sonuca saygı duyup, yine işimi yapmaya devam edeceğim’ şeklinde konuştu.

‘Evelallah kendime güvenim tam’

Gölcük’teki sorunların üzerinden geleceğine inandığını ifade eden Ezgin Aydın, ‘Gölcük’te iyi bir yöneticilik yapacağıma inanıyor ve önce Allah’ıma sonra kendime güveniyorum. Evelallah üstesinden geleceğime inancım tam’ dedi.

‘Gölcük’e doğru projeler şart’

Gölcük’ün temel sorunları konusunda açıklamalarda bulunan Ezgin Aydın, ‘Başka şehirler ya da belediyeler rezidanslar, gökdelenlerle uğraşırken biz hala çöplerimiz neden alınmıyor sorunuyla ya da sokak köpekleriyle, hatta yoldaki çukurla asfaltla ilgili olan sorunlarla uğraşıyoruz. Gölcük’ün sorununun bunlar olmaması lazım. Bizim ilçemizde sosyal yaşam alanları çok fazla yok. 160 bin nüfusu aşan bir sahip olan bir ilçe olmamıza rağmen yeterli sosyal alanlar olmadığı için insanlar İzmit’e, Başiskele’ye ya da başka yerlere gidiyor. Bizim esnafımız para kazanamıyor. Bizim o kadar güzel bir sahilimiz var ki. Bu sahili Ağrı’ya götürsek turist patlaması yaşar.  Bu yüzden bu güzel ilçeye önemli projeler yapılmalı diye düşünüyorum. Doğru projeler ve doğru adımlarla Gölcük yeniden Körfezin ışıldayan incisi olur’ diye konuştu.

‘En büyük hedefim Gölcük’ü denizle buluşturmak’

Belediye Başkanı seçildiği takdirde en büyük hedefini açıklayan Ezgin Aydın, ‘Her yerde herkese de söylerim en büyük projem olarak belediye başkanı olursam Gölcük’ü denizle buluşturacağım. Bizim sahilimiz karanlık. Işıklandırma sorunumuz var. Bu sebeple gençlerimiz orada alkol alıyor ya da kavga çıkartıyor. Bu sebeple aslında Gölcük bir nevi aydınlığa kavuşacak. Ulaşlı, Halıdere ve Değirmendere önceden beldeydi. Bunların üçünde de aileleriyle birlikte insanlar denize gidiyordu. Gölcük sahili de böyle olacak. Sonrasında sosyal aktiviteleri olan bir merkez haline gelecek. Bizim Kavaklı Sahilimiz çok geniş. Burada bowling, sinema salonlarımız olacak. Kent depremin izlerini hala taşırken aslında insanlarımız da bu izleri taşıyor. İnsanların psikolojileri o kadar bozuk ki. Onların bu yanlarını onaracak merkezler geliştireceğiz. Çocukların kaliteli bir yaşam ve öğrenimi için yeni eğitim merkezleri geliştireceğim. Sonuçta gençlik varsa geleceğin vardır. İlçemizde iki tane meslek yüksekokulu var. Bunlar için hükümetle el ele vererek kampüsleri geliştirmeyi hedefliyorum. Halıdere, Hisareyn ve Yazlık bu 3 bölge Gölcük’ten sayılmıyor. Neden bilmiyoruz ama Gölcük sadece merkezden ibaret sayılıyor. Bu bölgeleri de kucaklayan festivaller, etkinlikler yapmak istiyorum.

‘Ayda iki kere Gölcük’te yaşayan herkes dilediği gibi gelip, benimle görüşebilecek’

Son olarak belediye başkanlık kapısını kaldıracağını açıklayan Ezgin Aydın, ‘’Ben seçildiğim takdirde belediye başkanlığının kapısını kaldırmayı düşünüyorum. En azından ayda iki kere Gölcük’te yaşayan herkes dilediği gibi gelip, benimle görüşebilecek. Mahallesiyle Gölcük’le ilgili her derdini bize anlatacak’’ diyerek açıklamalarını bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.