DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HALK OYUNLARI KURSLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

HALK OYUNLARI KURSLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği, çalışmalarına bir yenisini daha ekledi

HALK OYUNLARI KURSLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Gölcük Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği, Gölcük Dumlupınar Ortaokulu’nun Spor Salonu’nda Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Kurs Eğitmeni Zafer Sevinç tarafından Artvin – Kafkas oyunları kursiyerlere öğretilmekte. Dernek Başkanı Safet Çelik’te bu kurslara katılım sağlıyor.

Cuma ve Cumartesi günleri saat 18:00 – 23:00 arası kurslar veriliyor

Gölcük Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik öncülüğünde Gölcük Dumlupınar Ortaokulu’nun Spor Salonu’nda Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Kurs Eğitmeni Zafer Sevinç tarafından 13 kişiye Artvin – Kafkas oyunları öğretiliyor. Cuma ve Cumartesi günleri saat 18:00 – 23:00 arası verilen kurslar şimdiden yoğun ilgi görmeye başladı.

Sevinç, “Talep çoğaldı ve yoğun bir istek var”

Kurs Eğitmeni Zafer Sevinç, Artvin – Kafkas oyunlarına verdiği kursların yoğun bir ilgi gördüğünü dile getirdi ve sözlerine şöyle devam etti: “Kurslarımız şu an için çok iyi gidiyor. Talep çoğaldı ve yoğun bir istek var. Bayan kardeşlerimiz de aramıza katıldı. Çok güzel bir şekilde, ekipçe çalışmalarımız devam ediyor. Dernek Başkanımız Safet Çelik’te aramızda bulunuyor. Geçtiğimiz hafta bu kurslara başladık. Bu tür halk oyunları kurslarına ilginin yoğun olacağını düşünüyoruz” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.