DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İlçemizde Türk Müziği Korosu Topluluğu kuruldu

İlçemizde Türk Müziği Korosu Topluluğu kuruldu

İlçemizde Türk Müziği Korosu Topluluğu kuruldu

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği tarafından geçtiğimiz gün dernek binasında bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantı neticesinde Türk Müziği Korosu Topluluğu kuruldu.

Başkan Denlikol, “Türk Müziği Koromuz büyük ses getirecek”

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Denlikol, yaptığı açıklamada derneğin kuruluşundan beri birçok etkinlikler yaptıklarını belirterek, “Özellikle kültürel etkinliğimiz ön planda yerini aldı. Bugün de ilçemizde bir ilki gerçekleştirerek sizlerin de destekleri ile Türk Müziği Korosu Topluluğunu burada oluşturduk. Türk Müziği Korosu Topluluğu şefimiz Emin Özgen önderliğinde 16 kişilik koromuzla çalışmalarımız başlamış bulunmakta” dedi.

Özgen, “Türk Müziği Korosu Topluluğu geçici olarak değil, daimi bir süreç olarak devam edecektir”

Şef Emin Özgen de Denlikol’a verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, “Bizleri burada bir araya getirerek önemli kültürel bir etkinlikte buluşturdu. Bizim buradaki eğitimimiz Şan ve nota eğitimi üzerinde olacaktır. Hedefimiz her 3 ayda bir konser vermektir. Ben Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Klasik Türk Müziği korosunda görev aldım. Ardından Edirne Devlet Türk Müziği ses sanatçısı olarak çalıştıktan sonra emekli oldum ve Değirmendere’ye yerleştim. Eskişehirli Hemşehrilerimizle yeni tanıştık. Bu tanışmamızın akabinde burada çalışmalara başladık. Türk Müziği Korosu Topluluğu geçici olarak değil, daimi bir süreç olarak devam edecektir” ifadesini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.