DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İşeri’ye İzmir’den destek ziyareti

İşeri’ye İzmir’den destek ziyareti

İşeri’ye İzmir’den destek ziyareti

CHP’den Gölcük Belediye Başkan Adayı olan İsmet İşeri’ye İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın kardeşi Gölcük’ten İzmir’e yerleşen İzmirli İş İnsanı Seyhun Ekim Akpınar destek ziyaretinde bulundu.

Akpınar, “Gölcük’e yakışır bir belediye başkanı olacağına inanıyorum”

2019 yılı Mart Ayında gerçekleşecek yerel seçimlerde Gölcük Belediye Başkan Adayı olan İsmet İşeri Gölcük’te saha çalışmalarını aralıksız devam ediyor. CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri’ye son olarak İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın kardeşi İzmirli İş İnsanı Seyhun Ekim Akpınar destek ziyaretinde bulundu. İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın selamını getirdiğini ifade eden İzmirli İş İnsanı Seyhun Ekim Akpınar, “ İsmet Beyin Belediye Başkan Adayı olduğunu duyduğumda çok mutlu oldum ve kendisine hem hayırlı olsun demek için hem de destek vermek için geldim. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Ben İsmet Bey’in eski mükellefiyim zaten. Gölcük’te kaldığım 6 sene boyunca çok güzel ilişkimiz var. İzmir’e gitmeme rağmen bu bağımız hiç kopmadı. Kendisi çok değerli bir insandır ve Gölcük’e yakışır bir belediye başkanı olacağına inanıyorum” dedi.

İşeri, ziyareti ve iyi dilekleri için teşekkür etti

CHP Gölcük Belediye Başkanı İsmet İşeri kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelerek destek olan İzmirli İş İnsanı Seyhun Ekim Akpınar’a teşekkür ederek, “  Seyhun Bey’le uzun yıllara dayanan bir dostluğumuz var. Sırf bana hayırlı olsun demek için İzmir’den buraya gelmesi beni çok mutlu etti. Kendisine bu güzel ziyareti ve iyi dilekleri için çok teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.