DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci, KAVAKLILI GENÇLER TARAFINDAN ÇOK SEVİLİYOR

Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci,  KAVAKLILI GENÇLER TARAFINDAN ÇOK SEVİLİYOR

Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci,

KAVAKLILI GENÇLER TARAFINDAN ÇOK SEVİLİYOR

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde gerçekleşecek Mahalle Muhtarlığı seçimlerde Kavaklı Mahallesi muhtarı adaylığını açıklayan Murat Demirci, Kavaklılı gençler tarafından çokça seviliyor.

Demirci, “Halkımızla iç içe olmaktan mutluluk duyuyorum”

Kavaklı Mahallesi muhtarı adayı olduğunu geçtiğimiz haftalarda açıklayan ve mahalle sakinleri ve esnaflar ile sürekli iç içe olan Murat Demirci, Kavaklılı gençler tarafından da çokça seviliyor. Her fırsatta mahalle sakinleri ile bir araya gelen Demirci, mahalle sakinlerine projeleri hakkında bilgi veriyor. Genç ve dinamik muhtar adayı Murat Demirci, “Kavaklı’nın daha sosyal hale gelmesi için hak ettiği değeri bulması için çalışacağım. Halkımızla iç içe olmaktan mutluluk duyuyorum. Esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi. Doğma ve büyüme Kavaklılı olan Murat Demirci, Demircioğlu Market’in işletmecisi ve aynı zamanda Gölcük Trabzonlular Derneği’nin Yönetim Kurulu üyesidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.