DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde ki binanın yıkım işlemi gerçekleşti

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde ki binanın yıkım işlemi gerçekleşti

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde ki binanın yıkım işlemi gerçekleşti

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde yapılması planlanan duble yol projesi için istimlak edilen ve geçtiğimiz haftalarda yıkım işlemi gerçekleşen binanın yıkım işlemi gerçekleşti.

Yıkım sırasında herhangi bir sorun yaşanmadı

İlçemizin en büyük sıkıntılarından biri olan trafik problemine karşı Mareşal Fevzi çakmak Caddesi üzerinde yapılması planlanan ve çalışmalara 2019 yılında başlayacak olan Duble yol çalışması kapsamında istimlak edilen ve geçtiğimiz hafta da yıkım işlemi gerçekleşen binanın yıkım işlemi gerçekleşti. Alınan güvenlik önlemleri ile herhangi bir sorun yaşanmadan yıkım işlemi gerçekleşen binanın molozları da yıkım işleminin hemen ardından alındığı için çevreye ve trafiği engelleyecek her hangi bir durum yaşanmadı.

Demirleri ayırmak yıkım süresini uzattı

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde yapılması planlanan duble yol projesi kapsamında yıkımı gerçekleşen binanın beklenen süreden daha uzun bir sürede yıkılması çevrede ki vatandaşları isyan ettirdi. Çevrede ki vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “ Binayı yıkım süresi beklediğimiz zamandan daha uzun sürdü. Bunun nedeni de hurdacılar molozların arasından çıkan demirleri toplamaya çalışmaları. Normal şartlarda bu binanın çoktan yıkılıp kaldırılmış olması lazımdı. Fakat demirleri ayıklamaktan yıkım süresi uzadı. Tabi bizi en çok sevindiren yıkım sırasında herhangi bir kazanın yaşanmaması ama yine de binanın daha hızlı bir şekilde yıkılmasını beklerdik” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.