DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş istifa etti  AK PARTİ’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş istifa etti   AK PARTİ’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş istifa etti

 AK PARTİ’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

 İlçemizde 19 Aralık 2016 tarihinde Adem Yazıcı’nın yerine, Gölcük Kaymakamı olarak göreve başlayan Kaymakam Mustafa Altıntaş, 2019 yılı Mart Ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayı olmak için istifa etti. Altıntaş, Ankara’nın Şereflikoçhisar Belediyesi’ne AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru yaptı.

Ankara Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı için

Bir süredir Belediye Başkan Aday Adayı olması için teklif alan Kaymakam Altıntaş bu tekliflere sıcak bakarak Gölcük Kaymakamlığı görevinden istifa ederek Ankara Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı için AK Parti’den Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Veda ziyaretleri için Gölcük’e gelecek

AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu doğrulayan Kaymakam Altıntaş, Cuma günü istifasını verdiğini ve  AK Parti Ankara Şereflikoçhisar’dan belediye başkan adayı olduğunu söyledi. Adaylığının vatana millete hayırlı uğurlu olmasının altını çizen Kaymakam Altıntaş, önümüzdeki hafta Gölcük’e gelerek veda ziyaretleri yapacağının altını çizdi.

Mustafa Altıntaş kimdir?

1954 yılında Şereflikoçhisar ilçesinde dünyaya gelen Altıntaş, Siyasal Bilgiler Fakültesine girerek 1979 yılında mezun oldu. Aynı yıl İçişleri Bakanlığının açtığı sınavı kazanarak Çorum’a kaymakam adayı olarak atanan Altıntaş, 1982 yılında da Sinop’un Erfelek ilçesine kaymakam oldu. Ağrı’da da vali yardımcılığı yapan Altıntaş, 1989 yılında Bakanlıkça ABD’nin Teksas eyaletine bir yıllığına mesleki bilgi ve dil eğitimi için gönderildi. Eğitiminden sonra Ürgüp, Silifke, Kırıkhan ve Altındağ’da kaymakamlık; İstanbul vali yardımcısı, Karatay kaymakamı, Gemlik kaymakamı ve Bursa Vali Yardımcısı olarak görev alan Mustafa Altıntaş, 2016 yılında yayımlanan kararnameyle ilçemize kaymakam olarak atanmıştı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.