DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız iddialı konuştu GÖLCÜK SAADET DİYECEK

SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız iddialı konuştu  GÖLCÜK SAADET DİYECEK

SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız iddialı konuştu

GÖLCÜK SAADET DİYECEK

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, ülke gündemi hakkında Gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldız, “Gölcük yeniden Saadet Partili belediye ile tanışacak” dedi.

Başkan Yıldız, “Belediye Başkan Adayımız ve Meclis Üyesi Adaylarımız en güçlü ve en fazla oyu alacak isimler olacak”

Başkan Yıldız, Gazetemize yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Herkes emin olsun ki gerek belediye başkan adayımız gerekse meclis üyesi adaylarımız en güçlü ve en fazla oyu alacak isimler olacak. Seçimi kazanacak isimler olacak. Gölcük yeniden Saadet Partili belediye ile tanışacak. Bugün belediyelerimiz borç batağında, ödemeler yapılamıyor. Artık belediyeler borç bile alamıyor. Hizmet değil, israf üretiyor. Halkı değil, rantı seviyor. Kenti değil, algıları yönetiyor. Yatırım değil, reklam yapıyorlar. Sorunları çözemiyorlar.”

“Belediyenin asli görevi olan vatandaşa hizmet götürme anlayışını sağlayacağız”

“Bugün şehirler yeşile hasret kalmış, betonla öldürülmüş, trafiğe esir edilmiş, yaşam alanı olmaktan uzak ve kirli havaya mahkum durumda. Bugün belediyeler 1994 yılındaki durumda. Bu tablo ve bizim gayretimiz bizleri başarıya taşıyacak. Çünkü insanlar bizi ve hizmetlerimizi çok ama çok iyi biliyorlar. Saadet Partili belediyelerde partizanlık, yolsuzluk ve israf olmayacak. Belediyelere, bizlere emanet edilen mala, mülke, paraya, yetim malına nasıl sahip çıkıyorsak öyle sahip çıkacağız. İşini ehline vereceğiz. Belediyenin asli görevi olan vatandaşa hizmet götürme anlayışını sağlayacağız.”

“Şehirlerden rant kazanmanın önüne geçeceğiz”

“Şehirlerden rant kazanmanın önüne geçeceğiz, kimliğini yok eden anlayışlara izin vermeyeceğiz. Saadet Partisi olarak haftalardır gündeme getirdiğimiz “israf ekonomisi son bulmalı” söylemimiz nihayet Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından kamuya ait taşıtların envanterini istediği ve kamu araçlarında tasarruf planlamasına gitmeyi planladığı ortaya çıktı. Bunu doğru ve sevindirici bir adım olarak görüyor ve sonuna kadar destekliyoruz.”

“İşte bizim israf dediğimiz tam da budur”

“Çünkü makam aracı gerçekten korkunç bir israf. Söz konusu: 2015 – 2016 – 2017 yani son üç yılda kamuya araç satın alımına harcanan para, tam olarak 4.9 Milyar lira. Aynı dönemde araç kiralamaya harcanan para miktarı ise 1.5 Milyar lira. Toplamda 6.5 Milyar lirayı buluyor. Buna 2018 yılının ilk yarısını kattığımızda bu rakam 7 Milyar liraya ulaşıyor. Daha 2 ay önce çıkan 5.6 Milyar Dolar kredi bulduğumuzda nasıl bayram ettiğimiz hatırlanacak olursa rakamların vahameti daha iyi anlaşılacaktır. İşte bizim israf dediğimiz tam da budur. Atalarımız güzel demiş ve ben bunu yumuşatarak söylüyorum: ‘Ekmeğimiz yok yemeğe, limuzinle gidiyoruz gezmeye.’

“İktidara her geçen gün güven azalıyor”

Başkan Yıldız son olarak, “Siz Türkiye’nin tamamında konkordato ilan etmezseniz siz bu işin altından kalkamazsınız. Ülkenin durumu hiç iyi değil. Borçla ülke kalkınmaz. Bunlar yıllarca IMF’ye borcu sıfırlamakla övündüler, ancak şimdi IMF’nin kapısına bile gidemiyorlar. Gitmiyorlar değil, gidemiyorlar. Başka bir şirket üzerinden dolaylı olarak IMF’nin politikalarını uygulamak için önce bunu açıkladılar, bin pişman oldular sonra da kapattılar. Bu arkadaşlar 16 yıldır IMF’nin politikalarını uyguluyorlar zaten. Bunların uygulayarak iflah olamazsınız. Türkiye’yi bu arkadaşlar yönetemiyorlar. Bu sebepledir ki iktidara her geçen gün güven azalıyor. Hem içeride, hem dışarıda.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.