DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Banu Devrim Atölyesi’ne anlamlı ziyaret

Banu Devrim Atölyesi’ne anlamlı ziyaret

Banu Devrim Atölyesi’ne anlamlı ziyaret

Mehmet Akif Ersoy Konservatuarı Resim Bölümü’nde verdiği eğitimler ile ilçemizin gururu olan ünlü ressam Banu Devrim ve öğrencileri sanat çevrelerinde farklılıkları ile dikkat çekiyor.

Öğrenciler ile tanışma amacıyla ziyarette bulundu

Ressam Devrim ile bir karma sergide tanışan İl Kültür ve Turizm Güzel Sanatlar Şube Müdürü Ahmet Özsağır, hem merak ettiği atölyeyi görmek hem de Banu Devrim öğrencileri ile tanışmak üzere nazik bir ziyarette bulundu.

Devrim, “Bu işe gönül veren insanlar tarafından takdir görmek bize de iyi geliyor”

İl Kültür ve Turizm Güzel Sanatlar Şube Müdürü Ahmet Özsağır’ın gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Ressam Banu Devrim, “Ahmet Bey ile Öğretmenler Günü  karma sergisinde tanıştık. Son derece güzel işlere imza atmış değerli bir sanatçı. Kendisi de yaptığımız başarılı sanat faaliyetlerini beğenerek takip etmiş ve atölyemizde bizimle olmak istemiş. Bugün bizi ziyareti ile çok mutlu etti. Güzel bir sohbet gerçekleştirdik atölyemizde. Sanat ve galericilik hakkında sohbet etmek çok değerliydi. Kendisi ile tanışmak kursiyerlere de iyi geldi. Ahmet Bey severek resim çalıştığımız atölyemizi çok beğendi ve ayrıca Mehmet Akif Ersoy Konservatuarını da gezdi. Yaptığımız işler çok özel ve değerli. Bu işe gönül veren insanlar tarafından takdir görmek bize de iyi geliyor. Çok güzel projeler yaptık bu güne kadar ve bundan sonra da farkımızı ortaya koymaya devam edeceğiz. Biz sanatı çok seviyoruz” dedi.

Özsağır Gar Sanat Galerisi’ndeki sergilere herkesi davetti

Ziyaretten çok memnun kalan Ahmet Özsağır da Gar Sanat Galerisi’ndeki sergilere herkesi davet ederek günü sonlandırdı. Çok güzel bir gün geçirdiğini ifade eden Özsağır, Başta Ressam Banu Devrim olmak üzere herkese teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.