DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BAŞKAN AHMET EREN

BAŞKAN AHMET EREN

Gümüşhaneliler Derneği’nde Gençlik Kolları yeni oluşuma gitti

Gölcük’ün sevilen derneklerinden biri olan Gölcük Gümüşhaneliler Derneği Gençlik Kolları yönetimini oluşturdu. Gümüşhaneliler Derneği’nin Gençlik Kolları’na Başkan olarak Ahmet Eren getirildi.

Gençlik Kolları’nda başkanlığa seçilen Ahmet Eren yeni yönetimini oluştururken, ilk toplantısını da geçtiğimiz gün gerçekleştirdi.

Yönetimde şu isimler yer aldı

“Bahadır Kaya, Ahmet Balaban, Yasin Yılmaz, Emre Kuş, Erdoğan Ekiz, Faruk Ekiz,  Havvanur Ece, İsmail Ece, Mehmet Ekiz, Mert Kaymak, Meryem  Koç, Mücahit Bayır, Muhammet Eren, Muharrem Ekiz, Resul Ekiz, Sefa Yakut, Selami Boz ve Selda Yalçınkaya.

Çok çalışacağız

Başkanlığa seçilen Ahmet Eren, yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Gölcük Gümüşhaneliler Derneği’nin yeni gençlik kolları yönetimini oluşturmuş bulunuyoruz. Gayet geniş ve başarılı olacak bir ekip kurduk. Ben ve arkadaşlarım bundan sonraki süreçte daha da aktif olacağız ve ilçemiz adına güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Artık çalışma vakti” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.