DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya Savaş, SİME-SEN’İ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya Savaş,  SİME-SEN’İ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya Savaş,

SİME-SEN’İ ZİYARET ETTİ

AKP’den Gölcük Belediye Başkan aday adayı olan Gölcük’ün eski Belediye başkanlarından Zekeriya Savaş ziyaretlerine dur durak bilmeden devam ediyor. Savaş, Kocaeli Sime-Sen sendikasını ziyaret ederek Sendika Başkanı Sevindik Saral ve yönetimi ile bir araya geldi.

Başkan Saral, başarı temennilerini iletti

Kocaeli Sivil Memurlar Sendikasını ziyaret eden aday adayı Zekeriya Savaş’a ilgi her geçen gün artıyor. AK Parti’nin en çalışkan aday adayı Zekeriya Savaş’ı  karşılayan SİME-SEN Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Sevindik Saral, yaptığı konuşmada, “Aday adaylığınız şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun, başarılar dileriz. SİME-SEN Sendikası olarak her siyasi partiye ve aday adaylarına eşit mesafedeyiz. Gölcük için en hayırlı olan adayın başkan olmasını temenni ediyoruz ” dedi.

‘Gölcük’ü hayallerine kavuşturacağız’

Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadan çalışmaya devam ettiklerini ifade eden  AK Parti Gölcük Belediye Başkan aday adayı Zekeriya Savaş, “12 değerli arkadaşımla beraber Gölcük için seferber olduk. Partimizin vereceği karar doğrultusunda aday olsak ta olmasak da adaymış gibi çalışacağız. O yüzden sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, onları dinliyorum. Şu anda nezaket ziyaretlerinde bulunuyorum. Allah nasip ederde aday olursam daha geniş kapsamlı ziyaretlerimiz ile projelerimizi de sunmak isteriz.  Gölcük Türkiye’nin mozaik kentlerinden olduğundan  birlik ve beraberlik içinde huzurlu bir kent olarak örnek teşkil ediyor. Allah birliğimizi daim kılsın. Aidiyet duygusu gelişmiş bir Gölcük  olgusu  gün geniş  bir aile olarak büyüyoruz. Aile bireyleri çoğaldıkça sorunlar da çoğalıyor. Kentin, evin reisi büyüyerek ve gelişmeyi başardığı zaman mutlu aile, mutlu kent oluruz. Bizimde hedefimiz  Gölcük’ü ailemiz olarak kabul ederek mutlu bir aile, mutlu bir Gölcük için çaba sarf etmek. İnşallah nasip olur görev alırsak bunu birlikte başaracağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.