DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Belsa Taksi çalışanları kendi alanlarına park eden araçlardan şikayetçi ALANIMIZI GASP ETMEYİN

Belsa Taksi çalışanları kendi alanlarına park eden araçlardan şikayetçi  ALANIMIZI GASP ETMEYİN

Belsa Taksi çalışanları kendi alanlarına park eden araçlardan şikayetçi

ALANIMIZI GASP ETMEYİN

İlçemizin en büyük taksi duraklarından biri olan Belsa Taksi çalışanları kendilerine ayrılmış olan alana sivil araçların park etmesine isyan ederek, “ Alanımızı gasp etmeyin” dediler.

11 araçlık alana sahipler

Belsa Taksi çalışanları kendilerine ayrılmış olan alana araçlarını park eden sürücülerden şikayetçi olduklarını bildirdiler. Belsa Taksi olarak kendilerine ayrılmış olan 11 araçlık alana sürekli sivil araçların park etmesinden şikayetçi olan Belsa Taksi çalışanları bu sorunun artık son bulmasını istiyor.

Temel, “Belsa taksi olarak 11 araçlık park yerimiz var ve biz bu alana sivil araç park etmesini istemiyoruz artık”

Preveze Caddesi üzerinde kendine ayrılan bölüme sürekli sivil araçların park etmesinden dolayı taksilerini yeri geldiğinde park edecek yer bulamadıklarını ve bu nedenle zor durumda kaldıklarını ifade eden Belsa Taksi Başkanı Necmi Temel, “ Belsa Taksi olarak bize ayrılmış 11 araçlık yerimiz var. Fakat özellikle park alanının son kısmına sürekli sivil araçların park etmesi bizi zor durumda bırakıyor. Bu sivil araçlar yüzünden yeri geliyor bizim taksilerimiz açıkta kalıyor. Bu konuda defalarca uyardık. Park edilmemesi için ricada bulunduk ama nafile sonuç hep aynı. Biz alanımızı özellikle sarı çizgiler ile belirledik. Yol boyunca sivil araç park edemez yazıları yazdık. Sonuç yine değişmedi. Mesela bazı sürücüler bizden rica ediyor, “Abi 5 dakikalık işim var, hemen geliyorum” diyorlar bu sürücüleri yine bir müsemma gösteriyoruz ve izin veriyoruz ama bazı sürücüler sabahtan akşama kadar araçlarını park ediyor. Biz buna isyan ediyoruz.  Belsa taksi olarak 11 araçlık park yerimiz var ve biz bu alana sivil araç park etmesini istemiyoruz artık” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.