DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Boyaküpü Tasarım Atölyesi hizmete girdi

Boyaküpü Tasarım Atölyesi hizmete girdi

Boyaküpü Tasarım Atölyesi hizmete girdi

Üç sanatsever bayanın girişimleri sonucu hayata geçen Boyaküpü Tasarım Atölyesi, Değirmendere’de düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tamamen el emeği eserlerin bulunduğu Boyaküpü Tasarım Atölyesi Değirmendere’de büyük ilgiyle karşılandı.

El emeği olmayan hiçbir şey yok

Gölcük Değirmendere Yalı Sokak No:32 adresinde hizmete açılan Boyaküpü Tasarım Atölyesi Uluslarası Ressam Ayşe Gül Akın ve arkadaşları Ayşegül Sözen ile Ebru Egüz’ün girişimleri ile hayat buldu. Açılışı yapılan atölye, Değirmendere’de büyük ilgiyle karşılandı. El emeği olmayan hiçbir şeyin olmadığı atölyede tamamen kendi tasarımları olan çalışmalar yer alıyor. Özelikle Gölcük ve Değirmendere’den açılışa katılan tüm kadınların ilgi odağı olan Boyaküpü Tasarım Atölyesi’nde yağlı boya tablo, ahşap boyama, mutfak ve salon panoları, taş boyama, çini işleri yer aldı.

Workshop çalışmaları yapılacak

El sanatları konusunda çeşitli etkinlikler de yapacaklarını ifade eden kurucu üye Ressam Ayşegül Akın, “ Boyaküpü Tasarım Atölyesi’ni hizmete sokmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Atölyemizde el emeği olmayan hiçbir şey yok. Eski ufak tefek eşyaları yeniliyoruz. Kişiye özel tasarımlar yaparak hediyeler hazırlıyoruz.  Yeniyıl yaklaştığı için şu anda konseptimiz yılbaşı ve yılbaşı temalı hediyeler hazırlıyoruz. Daha sonrasında sevgililer günü konseptine göre çalışmalarımız olacak ve bu şekilde özel günlere göre değişik konsept çalışmalarımız olacak. Boyaküpü Tasarım Atölyesi olarak en önemli yaptığımız faaliyet ise workshop çalışmaları yapacağız. İsteğe bağlı olarak yapacağımız günlük bir çalışma ile hiçbir şeye ücret ödemeden kahve eşliğinde sohbetler ile günlük çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Boş zamanlarını değerlendirmek isteyen tüm kadınları etkinliklere bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.