DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İşeri’den gazilere ziyaret

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İşeri’den gazilere ziyaret

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İşeri’den gazilere ziyaret

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde CHP’den Belediye Başkan Adayı olan İşeri nezaket ziyaretlerine devam ediyor. Geçtiğimiz gün kalabalık bir ekip halinde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi’ni ziyaret eden İşeri, Dernek Başkanı Mehmet Arslan ve Gazileri, “ Siz biz yok, biz olarak Gölcük’ü yöneteceğiz” dedi.

31 Mart seçimlerinde destek istedi

Yerel seçimlere 3 buçuk ay gibi bir süre kala CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz gün kalabalık bir ekip ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi’ni ziyaret eden İşeri, Dernek Başkanı Mehmet Arslan ve gazilerden 31 Mart seçimlerinde destek isteyerek, başkan olması halinde meclisi dernek ve STK Başkanlarından oluşan bir ekip ile çalışmalarını yürüteceklerini ifade etti.

“Zaten biz yapamayacağımız hiçbir projeyi yapacağız diye bir iddiamız olmayacak”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi’ni ziyaret eden İşeri ziyarette yaptığı konuşmada, “ Biz 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerde erkenden yola çıktık. Tabi ki bu ziyaretimizin maksadı Gölcük adına yereli yönetmeye talibiz. Tabi böylesine büyük bir sorumluluk alacağımız kentte neleri birlikte inşa edebiliriz, yapılmasını istediğiniz projeler nelerdir. Tabi ki bir takım Gölcük’ün sorunlarını biliyoruz ama bizim bilmediğimiz ve sizlerin bizlere sunacağınız projeler belki de bize bir yol haritasını oluşturacak. Zaten biz yapamayacağımız hiçbir projeyi yapacağız diye bir iddiamız olmayacak. Bu bağlamda sivil toplum kuruluşları bizler için çok önemli. Biliyorsunuz 24 Haziran seçimleri öncesinde genel başkanımızın ifade ettiği gibi yerel yönetimlerde sadece 31 kişilik bir meclis üyelik yapısı olmasına rağmen bütün STK’ını yöneticileri de birer potansiyel meclis üyesi gibi çalışacaklar. Yapacağımız mutlat meclis toplantılarında sizlerin sözlerine itibar edeceğiz ve birlikte neler yapabileceğimizi orada birlikte kararlaştıracağız.  Biz bunun sözünü vermek istiyorum. Tabi ki Gölcük’ün yaşamsal alanda bir çok sıkıntıları var” dedi.

“Gaziler bizim göz bebeğimizdir”

Çalışmaları kapsamında Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’ni ziyaret ettiklerini ifade eden Belediye başkan Adayı İşeri, “ Geçekten çok örnek bir şehir. Özellikle STK’ların rahatlıkla oturabileceği mekanlar bizim için çok önemli. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Türk Silahlı Kuvvetleri’nde çok büyük hizmetler vermiş birçok gazimiz var. Allah sizlerden razı olsun. Gördüğüm kadarıyla bu tip mekanlar artık sizlere yetmiyor. Gaziler bizim göz bebeğimizdir. Yani bugün bu ülkede rahat gezip dolaşabiliyorsak yüz binlerce şehidimizin akan kanı sayesinde ve siz gazilerimizin büyük özverisi sayesindedir. Gaziler bizim için çok çok önemli ve protokolde de sizin yeriniz çok farklı olmalıdır. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde Sivil Toplum Örgütleri ve STK’nı bir arada toparlayabileceğimiz ve birlikte ortak kullanımına tahsis edebileceğimiz toplantı merkezleri, idari binalarında olabileceği bu tüp bir yapılanma üzerinde de projelerimiz olacak. Tabi bunların dışında sizlerinde bizlere sunacağı istekler bizler için çok önemlidir ve projelendirme konusunda da ufkumuzu açacaktır diye düşünüyorum. Bizleri karşıladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Tabi ki ben şu anda Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayıyım ama seçildikten sonra artık ben Gölcük’ün belediye başkanı olacağım” dedi.

Arslan, “Çıkmış olduğunuz bu yolda da başarılar diliyorum”

CHP Gölcük Belediye başkan Adayı İsmet İşeri’den sonra söz alan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, “ Öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Çıkmış olduğunuz bu yolda da başarılar diliyorum. Siz çalışıp anlatacaksınız vatandaş da gereğini yapacaktır diye düşünüyorum. 31 Mart günü Gölcük için en hayırlı olan kişinin başkan olmasını diliyoruz. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Hakkınızda hayırlısı olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.