DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Çimen, ‘Topluma yön veren kadınlardır’

Çimen, ‘Topluma yön veren kadınlardır’

Çimen, ‘Topluma yön veren kadınlardır’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Gölcük Kadın Kolları İlçe Başkanı Türkan Çimen ve İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mine İşeri, yaptığı açıklamada 21 Aralık Cuma günü (bugün) Darıca’da CHP İl kadın Kolları ev sahipliğinde düzenlenecek olan Bölge Toplantısı hakkında bilgiler verdi.

Önemli bir toplantı

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları’nın ev sahipliğinde yapılacak olan “Marmara’da Kadının Mührü var” konulu bölge toplantısına Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Düzce, Sakarya ve Yalova’nın  ilçe ve ilçe kadın kolları temsilcileri de katılacak. Darıca Bayramoğlu’nda CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’a ait olan Cuci Hotel’de düzenlenecek olan toplantıda Kocaeli’nin İl ve İlçe kadın kolları yönetimi, eski ve yeni belediye meclis üyeleri, il ve ilçelerde parti üyelerinin dışında gönüllü olarak çalışan kadınlarda yer alacak.

Çimen, ‘Topluma yön veren kadınlardır’

Başkan Çimen, “Marmara’da Kadının Mührü var” konulu toplantının kadınların önemini vurgulaması ve siyasete damga vurmaları açısından büyük öneme sahip olacağını ifade etti. Türkiye nüfusunun yarısına sahip olan kadınlarımızın söz sahibi olmaları ve siyasette daha fazla hizmet edecek alanda görev almaları adına kadınlara yönelik yapılan toplantıların önemini de vurgulayan CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, “Kadınların siyasi alanda kendilerine Mustafa Kemal Atatürk tarafından temeli oluşturulan ve verilen medeni haklarla daha seçilebilir sıralamalarda yer almaları gerekiyor. Topluma yön veren kadınlardır. Kadınların söz sahibi olmadığı her yerde haksızlıklar baş gösterir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.