DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere Beyaz Optik’ten yılbaşı çekilişi 3 KİŞİYE GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ HEDİYE EDECEK

Değirmendere Beyaz Optik’ten yılbaşı çekilişi  3 KİŞİYE GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ HEDİYE EDECEK

Değirmendere Beyaz Optik’ten yılbaşı çekilişi

3 KİŞİYE GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ HEDİYE EDECEK

Nilgün Cansever Olgun tarafından geçtiğimiz yıllarda hizmet vermeye başlayan Değirmendere Beyaz Optik,  yeni yıla özel yapacağı yılbaşı çekilişi ile 3 hastasına güneş gözlüğü hediye edilecek.

Çekiliş 2 Ocak’ta 18:00 ile 18:30 saatleri arasında gerçekleşecek

Yılbaşına özel gerçekleştirdikleri kampanya ile 3 hastasına güneş gözlüğü hediye edecekleri yılbaşı kampanyası hakkında  bilgi veren Değirmendere Beyaz Optik işletmecisi Nilgün Cansever Olgun kampanya hakkında yaptığı açıklamada, “ Değirmendere Beyaz Optik olarak hastalarımıza yeni yılda güzel bir sürpriz yapmak istedik. 20 Aralık’ta başlayan kampanyamızda Değirmendere Beyaz Optik’ten alışveriş yapan hastalarımıza vermiş olduğumuz çekiliş numaraları ile çekilişimize katılabilecekler. 2 Ocak Çarşamba günü 18:00 ile 18:30 saatleri arasında gerçekleştireceğimiz çekiliş ile 3 kişiye güneş gözlüğü hediye edeceğiz. Çekilişe katılmaya hak kazanan tüm hastalarımıza çekiliş günü ve saatini bildirdik. Çekiliş anında burada bulunamayan telefonla haber vereceğimiz gibi sayfamızda da yayınlayacağız ve iş yerimizin camına asacağız” dedi.

Özel gün ve haftalarda kampanyalar devam edecek

Olgun sözlerinin devamında, “ Çekiliş dahilinde kazanan talihliler belirlenen stanttan hediye gözlüklerini kendileri beğenecekler. Değirmendere Beyaz Optik olarak bundan sonra bu şekilde özel gün ve haftalarda böyle kampanyalarımız devam edecek. Bizden alışveriş yapmak bir ayrıcalıktır. Bizi takip etmeye devam edin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.