DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere Kapalı Pazar Yeri inşaatında çalışmalar aralıksız devam ediyor

Değirmendere Kapalı Pazar Yeri inşaatında çalışmalar aralıksız devam ediyor

Değirmendere Kapalı Pazar Yeri inşaatında çalışmalar aralıksız devam ediyor

Sokak aralarında kurulan pazar kültürünü kaldırmak adına Değirmendere Başkomutan Caddesi üzerinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Değirmendere Kapalı Pazar Yeri, Katlı Otopark ve Sosyal Merkez İnşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Sokak arası pazar tarih oluyor

Geçtiğimiz aylarda Değirmendere Merkez Mahallesi Başkomutan Caddesi üzerinde başlayan Değirmendere Kapalı Pazar Yeri, Katlı Otopark ve Sosyal Merkez İnşaatı ara vermeden devam ediyor. Oldukça hızlı ilerleyen inşaatta ikinci kata çıkılmak üzere ve inşaatın hedeflenen tarihte tamamlanması planlanıyor. Sokak aralarında Pazar kurulmaması adına hayata geçirilen proje toplam 12 milyon 163 bin TL’ye ihale edildi. Değirmendere Kapalı Pazar Yeri, hem pazar alanı hem otopark hem de çok amaçlı olarak hizmet verecek. Yapılan proje ile Değirmendere Merkez Mahallesi’nde sokak aralarında kurulan semt pazarı daha modern ve güvenli bir şekilde hizmet vermeye devam edecek. Bina Cumartesi günleri semt pazarı olarak diğer günler ise otopark olarak kullanılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.