DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Demirci, ‘2019 yılı umarım çok güzel geçer’

Demirci, ‘2019 yılı umarım çok güzel geçer’

Demirci, ‘2019 yılı umarım çok güzel geçer’

Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci, tüm mahalle sakinlerinin ve Gölcük halkının 2019 yılını kutladığını söyledi.

Acısıyla tatlısıyla bir seneyi daha bitiriyoruz

2019 Yerel Seçimlerinde Kavaklı Mahallesi’ne Muhtar Adayı olan Murat Demirci, Mahalle Sakinlerinin ve tüm Gölcük halkının yeni yılını kutladı. 2019 yılının ülkemiz ve ilçemiz adına güzel bir sene olmasını dilediğini söyleyen Murat Demirci, şunları ifade etti: ‘Acısıyla tatlısıyla bir seneyi daha bitiriyoruz. Umarım 2019 yılı ülkemiz ve Mahalle Sakinlerimiz adına çok güzel geçer. İnşallah 2019 yılında mahalleme muhtar seçilerek, güzel hizmetlerde bulunurum. Bu münasebetle tüm halkımızın ve mahalle sakinlerimin yeni yılını kutlar, güzel bir sene geçirmemizi dilerim’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.