DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Derman Eczanesi Buket Aydın, için bir araya geldi

Derman Eczanesi Buket Aydın, için bir araya geldi

Derman Eczanesi Buket Aydın, için bir araya geldi

Gölcük’ün en köklü eczanesi olan, Derman Eczanesi sahibi Ecz. Turan Dumlu ve çalışanları, mesai arkadaşları Eczacı Buket Akın için, Şen Balık’ta  veda yemeği düzenledi. Yemeğe Hatice-Turan Dumlu çifti de katıldı.

Akın, ‘Derman Eczanesi yuvam, sizler ailemsiniz’

İlçemizde çok sevilen Turan Dumlu’nun sahibi olduğu Derman eczanesi bir mezun daha verdi. Derman Eczanesi’nde Eczalık yapan Buket Akın kendi işyerini açmak için Derman Eczanesi’nden ayrıldı. Derman Eczanesi sahibi Turan Dumlu ve çalışanları mesai arkadaşları Eczacı Buket Akın için Şen Balıkta veda yemeği düzenledi. Gerçekleştirilen yemekte konuşan Buket Akın, “Böylesine anlamlı ve güzel gece için hepinize teşekkür ederim. Bana  bir baba şefkatiyle yaklaşan her konuda yardımcı olan Turan bey’i ve sizleri tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Tekirdağ Çerkezköy’de eczane açacağımdan dolayı, sizlerden ayrı kalacağım için üzgün olsam da Derman eczanesi yuvam sizler ailem olduğunuz için sevinçliyim” dedi.

Dumlu, ‘Bu kapı sana her zaman açık’

Derman Eczanesi sahibi Turan Dumlu ise katkılarından dolayı Buket Akın’a teşekkür ederek, “Buket kardeşimizin ailemizden ayrılmasına üzüldük. Sevinçli olduğumuz taraf ise onun kendi işinin patronu olacağıdır. Buket kardeşime hayırlı ve bol kazançlı işler dilerim. Biz büyük bir aileyiz, kendisine ve ailesine bu kapı her zaman açık” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.