DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DERNEK ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

DERNEK ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

Gölcük Trabzonlular Derneği Kadın Kolları Gölcük Down Cafe’de bir araya geldi

DERNEK ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

Gölcük Trabzonlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Selin Güzelcik ve Yönetimi ile birlikte Gölcük Down Cafe’de bir araya geldiler. Toplantıda aynı zamanda ay sonu toplantısı ve değerlendirmesi yapıldı. Toplantıya Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu’da katıldı.

Toplantıda Çakıroğlu da yerini aldı

Gölcük Down Cafe’nin ve Derneği’nde kurucularından olan, Gölcük Trabzonlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Selin Güzelcik, Yönetim’den Songül Varol, Gül Nuhoğlu, Gamze Top Manav, Tülay Yavuz ve Emel Altuntaş ile bir araya geldi.  Toplantıya Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu  da katıldı. Toplantıda genel değerlendirmeler yaparak, yeni projeler ve etkinlikler hakkında bilgiler veren  Başkan Güzelcik toplantıda yaptığı konuşmada, “ Gölcük Trabzonlular Derneği Kadın Kolları olarak yapacağımız etkinlikler Gölcük’te yaşayan Karadenizli vatandaşlara yönelik ve Karadeniz Kültürünü yaşatmaya yönelik olacaktır” dedi.

Başkan Çakıroğlu toplantıya katılan yönetim üyelerine teşekkür etti

Toplantıya Gölcük Trabzonlular Dernek Başkanı Hüseyin Çakıroğlu’da gelerek daima hanımlarımızın yanında ve destekçisiyiz. Kadın eli değen her yerin daha güzel olacağını belirtti. Toplantının sonunda Başkan Çakıroğlu toplantıya katılan yönetim üyelerine teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.