DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Down Sendromlu bireyler satranç dersine başlıyor

Down Sendromlu bireyler satranç dersine başlıyor

Down Sendromlu bireyler satranç dersine başlıyor

Açıldığı günden beri başarılı projelere imza atan +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği’nin Başkanı Belgin Abanoz, Down Sendromlu bireyler için yeni bir projeye daha imza atıyor. Down Sendromlu bireylerin zeka gelişimi için oldukça faydalı olacak olan satranç dersleri yarın Gölcük Down Cafe’de başlıyor.

+1 farkla mini hamle ile birlikte

Yarın saat 13:30’da Gölcük Down Cafe’de başlayacak olan satranç dersleri hakkında bilgi veren +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Ababoz, “ Down Sendromlu öğrencilerin istenildiği zaman neler başarabildiklerini kanıtlamak istiyoruz. Zaten bugüne kadar hayata geçirdiğimiz projelerin hepsinden öğrencilerimiz başarılı olarak bizleri yanıltmadılar. Bu anlamda   Gölcük Down Sendromlular Derneği öğrencileri ile  etkinliklerimiz son hız devam ediyor. Sosyal aktivitelerin yanı sıra aynı zamanda çocukların zekalarına yönelik etkinlikler yapmak üzere mini hamleler kulübü ile öğrencilerimiz yarın itibariyle 13:30’da satranç derslerine başlayacaklar. Çocukların zekalarının gelişimi için çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Aynı zamanda satranç derslerimizin yanı sıra perküsyon derslerimiz devam etmekte. Bizi izlemeye devam edin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.