DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“Ferhat ile Juliet” İzmit’te gösterime girecek

“Ferhat ile Juliet” İzmit’te gösterime girecek

“Ferhat ile Juliet” İzmit’te gösterime girecek

Sırf Tiyatro’nun yeni sezon komedi oyunu olan Ferhat ile Juliet İzmit’te gösterime girecek

Sırf Tiyatro’nun yeni sezon komedi oyunu olan Ferhat ile Juliet İzmit gösterimine hazırlanıyor. Ferhat ile Juliet oyunu, İzmit 50. Yıl İlkokulu karşısında yer alan Alternatif Tiyatro Salonu’nda 15 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’da iki perde olarak sahnelenecek.

 Cinemre, ‘Kahkaha dolu bir akşam geçirmek için  tüm  İzmitli tiyatro severleri oyunumuza bekliyoruz’

Alternatif Tiyatro Salonunda sahnelenecek olan oyun hakkında açıklama yapan Sırf Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Cinemre, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “İzmitli tiyatro severlerden sürekli bir talep alıyorduk. Biz de bu talebi geri çevirmemek adına oyunumuzu 15 Aralık’ta sergileyeceğiz. Kahkaha dolu bir akşam geçirmek için  tüm  İzmitli tiyatro severleri oyunumuza bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.